horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Ketvirtadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 07.09, leidžiasi 19.12. Dienos ilgumas – 12.03.

Šiandien – pirmoji Mėnulio priešpilnio diena.

Saulė Svarstyklių ženkle.

**************

Protingos mintys:

"Pykčio valandą nedera nei kalbėti, nei veikti" (Pitagoras).

**************

Astrologinė prognozė rugsėjo 24-ajai, ketvirtadieniui

AVINAS. Greičiausiai neišvengsite stiprių emocijų. Galbūt užsiimate dalykais, kurie kenkia šeimos darnai, bendram biudžetui ir jūsų sveikatai. Regis, nerasite bendros kalbos su aplinkiniais, impulsyviai ar net agresyviai elgsitės, nekaip jausitės. Atsargiai kelyje.

JAUTIS. Kalbėsite apie tolimus planus ir kraštus. Galimi reikalai su užsieniečiais ar akademinio pasaulio atstovais. Galbūt su jų pagalba ruošite publikaciją, projektą, mokslinį darbą. Būsite linkę pažadėti daugiau nei galite ištesėti.

DVYNIAI. Nelengva diena, jei turite neišspręstų finansinių rūpesčių. Galbūt mėginsite atgauti skolą ar skolintis, o tai bus ne itin malonu. Dėl netikėtos problemos gali pasikeisti kai kurie planai.

VĖŽYS. Padaugės emocinės įtampos, ambicijų, agresijos. Labai lengva išprovokuoti šeimines scenas ir per jas patirti traumų, nuostolių. Tinkamai eksploatuokite techniką.

LIŪTAS. Diena bus kupina neatidėliotinų darbų darbe ir namuose. Teks atlikti susikaupusius darbus, kažką remontuoti arba padėti artimiems žmonėms praktiniuose reikaluose, netikėtoje bėdoje ir pan. Labiau parūps sveikata, išvaizda.

MERGELĖ. Šiandien būsite labiau atsipalaidavę nei paprastai, linkę rizikuoti. Kaip tik dėl to galite išleisti nemažai pinigų. Jeigu tai investicija į nekilnojamąjį turtą, remontą, apdailą ir ji reikalinga, tuomet negrauškite savęs dėl suplonėjusios piniginės.

SVARSTYKLĖS. Padidės emocinis jautrumas, pažeidžiamumas. Bus sunku įtikti aplinkiniams, o taip norėsis būti svarbiems, reikalingiems. Reikėtų vengti triukšmingų susibūrimų, didelio fizinio ir protinio aktyvumo. Gresia traumos.

SKORPIONAS. Venkite pernelyg atvirai bendrauti su nepažįstamais žmonėmis, veltis į intrigas. Tam tikra prasme rakštimi jums gali tapti ir kai kurie draugai, kolegos, kažką apie jus atskleidę, paviešinę.

ŠAULYS. Ši diena gali būti kupina įvykių. Gali kiek susikomplikuoti santykiai su artimu žmogumi, draugu ar gerbėjais. Meskite iš galvos neišsprendžiamas problemas ir imkitės realių darbų.

OŽIARAGIS. Neišsisuksite nuo neišvengiamų pareigų. Regis, būsite linkę kritikuoti aplinkinius, siekti sau naudos kitų sąskaita. Pasireikš įtampa, sunkumai bendraujant. Gali kilti noras ką nors nubausti, "pastatyti į vietą” arba atkeršyti. Tai nieko gero neduos.

VANDENIS. Įtemptai stengsitės išsiaiškinti kažką painaus. Įmanomas netikėtumas, dėl kurio nukentėsite patys arba jūsų kaimynai, kolegos. Venkite svaigalų, rizikos bei nesaugaus greičio vairuojant.

ŽUVYS. Sunku bus susitaikyti su kai kuriais apribojimais, situacijos pasikeitimu į nenumatytą pusę. Baiminsitės būti apgauti ar išnaudoti. Pasirūpinkite savo sveikata, saugokite patikėtas paslaptis, pinigus, paskolintus daiktus.

Geros dienos!

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder