Ketvirtadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Ketvirtadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Astrologinė prognozė gegužės 2-ajai, ketvirtadieniui:

AVINAS. Nors būsite emocionalūs ir jautrūs, bet gana racionaliai spręsite praktinius reikalus, aiškiai žinosite, ko norite ir siekiate. Iš toli esančio artimo žmogaus galite gauti žinią.

JAUTIS. Tikriausiai domėsitės menu, poezija, okultiniais dalykais, mistika. Kreipsite dėmesį į likimo ženklus: sapnus, pametimus, atradimus, nuojautas. Paviršutiniškas bendravimas vargins.

DVYNIAI. Šiandien jausis didesnis kolektyvo palaikymas, bendras nuotaikingas pagyvėjimas. Todėl ir jūsų nuotaika turėtų būti nebloga, kils įdomių idėjų, sumanymų. Neblogai būtų pasikonsultuoti su jums aktualaus klausimo žinovais.

VĖŽYS. Pasistenkite ramiai išsiaiškinti jus slegiančius klausimus bei nusiteikite rimtiems darbams. Galbūt teks prisiimti didesnę atsakomybę arba labiau pasistengti, kad užsitikrintumėte geresnį uždarbį.

LIŪTAS. Šios dienos įvykiai, įspūdžiai atneš džiaugsmo, praskaidrins kasdienybę. Arba tai bus tiesiog įprasta darbo diena, tačiau jausitės gerai, kad nėra rimtų problemų. Galite pradėti galvoti apie esmines permainas aktualioje srityje.

MERGELĖ. Nerimo gali kelti skolų ar kitų finansinių įsipareigojimų klausimai. Galite pasijusti remiami į kampą arba aiškės, kad kažkokį spaudimą kitiems turite daryti patys. Palanku konsultuotis su specialistais.

SVARSTYKLĖS. Drauge su kitais šiandien galite nemažai nuveikti, aptarti svarbius reikalus, pasidalinti idėjomis. Plėsis bendraminčių ratas, gali sutvirtėti pažintis su jums svarbiu asmeniu.

SKORPIONAS. Šiandien kai ką produktyvaus nuveikti darbe padės kolegiškas solidarumas. Būsite disciplinuoti ir tvarkingi. Galbūt įsigysite naują drabužį, darbui ar namų ūkiui reikalingą daiktą.

ŠAULYS. Kūrybinga ir intelektualiai aktyvi diena. Jei esate įsimylėję, turbūt sulauksite norimo atsako į puoselėtas svajones bei aistras. Vakaras palankus nedidelėms pramogoms, romantiškoms ir kitokioms pažintims.

OŽIARAGIS. Šiandien ramybės neduos opūs verslo ar nuosavybės klausimai. Suksite galvą, kaip užlopyti asmeninio biudžeto skyles. Jei norite finansinio stabilumo, rimčiau planuokite išlaidas ir mažiau pinigų skirkite pramogoms.

VANDENIS. Jums neblogai seksis sudaryti sutartis, tartis, reklamuoti. Būsite labai nusiteikę bendrauti, smalsauti, tačiau reikėtų labiau pasverti savo žodžius, nes kai kurie iš jų gali grįžti bumerangu.

ŽUVYS. Regis, jums šiandien neblogai seksis prekiauti, sudaryti komercines, nuomos, tiekimo sutartis. Galite sudaryti naudingą sutartį. Veikiausiai į namus parsinešite iš anksto suplanuotus pirkinius, ir ne tik juos.

Geros dienos!

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder