Ketvirtadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Ketvirtadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Astrologinė prognozė rugsėjo 20-ajai, ketvirtadieniui

AVINAS. Jūsų akiratyje gali pasirodyti išsiilgtas bičiulis, pažįstamas ar studijų draugė. Gali būti, kad jums teks ką nors organizuoti. Kažkodėl turėsite savo viduje slopinti didelį nerimą ar apmaudą. Keista šalčio siena gali atsiriboti artimas žmogus.

JAUTIS. Būsite sunerimę dėl ateities galimybių. Nepasitikėjimą didins prieštaringas aplinkinių elgesys. Galimi pinigai iš draudimo, paskolos, paveldėjimo, verslo manevrų, arba problemos dėl jų, turto dalybų ar pan. Saugokitės traumų, elektros iškrovos.

DVYNIAI. Įtempta diena, jeigu jūsų pagrindinis užsiėmimas - turizmas, švietimas, teisiniai reikalai, ryšiai su užsieniu ar pan. Gauta informacija gali sukelti rimtų rūpesčių. Galvokite, ką kalbate su žmonėmis, kurių beveik nepažįstate.

VĖŽYS. Mintys suksis apie finansinius reikalus, profesinę ateitį. Susivokti situacijoje gali padėti pokalbis su asmeniu, mačiusiu ir šilto, ir šalto, bet vis tiek bus sudėtinga nesuklysti. Venkite skolinti pinigus, mokėti įmokas be sutarties, parašo, garantijų.

LIŪTAS. Be kitų žmonių pritarimo, palaikymo vargu ar galėsite žengti pirmyn. Nepaisant jūsų populiarumo, teks ieškoti bendros kalbos su kitaminčiais bei oponuojančiais. Kategoriškumas, pakeltas balsas nepadės išspręsti problemų.

MERGELĖ. Nesuskaičiuojama galybė reikalų, darbų suksis jūsų galvose. Tačiau gali būti, kad jūsų savijauta trukdys daryti tai, ką susiplanavote. Nederėtų numoti ranka į negalavimus.

SVARSTYKLĖS. Audringos jausmų bangos blaškys meilės laivelį. O jeigu laivelis jau nugrimzdo, tai ginčai užvirs dėl vaikų, pinigų, turto ar pan. Branginkite, saugokite mylimus žmones, vaikus.

SKORPIONAS. Stenkitės valdyti savo emocijas ir elgesį. Tikėtina, kad elgiantis santūriai jums pavyks susitarti, išsiaiškinti problemų esmę. Kuo daugiau laiko leiskite drauge su šeima, tik venkite kurstyti senus nesutarimus, žeminti kitus.

ŠAULYS. Gali būti, kad teiksite interviu, leisitės į kelionę arba sulauksite žinių iš toli esančio giminaičio, draugo. Internetas, televizorius taip pat gali tapti jums itin svarbios informacijos nešėju. Atsargiai kelyje, nes gresia avarijos.

OŽIARAGIS. Jus gali užklupti godumo gaivalas, neapsakomai trokšite pinigų, materialinės gerovės. Arba jums teks aiškintis dėl abejotinų sandėrių, nuostolių. Neskaičiuokite svetimų pinigų ir nesiekite to, kas jums nepriklauso.

VANDENIS. Būsite dirglūs, nerimastingi. Kils keisčiausių minčių, idėjų. Gerai, jei tai nieko nekainuos. Bet gali būti ir taip, kad paklosite apvalią sumelę dėl abejotinų dalykų arba pakenksite kitiems. Neprovokuokite agresijos, neviršykite greičio kelyje.

ŽUVYS. Šiandien jus domins įvairios paslaptys, apkalbos. Gali išaiškėti užkulisinės intrigos, nelegalūs dalykėliai. Be savo valios, nekaltai, o gal ir kaltai galite pasijusti į tai įvelti. Kol kas pabūkite stebėtojai, o ne teisybės ieškotojai.

Geros dienos!

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder