Ketvirtadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Ketvirtadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

AVINAS. Tikriausiai ieškosite geresnių kūrybos ir darbo formų, metodų, bendrausite su specialistais, galinčiais pakonsultuoti. Jei susidursite su kliūtimis, nenuleiskite rankų - sunkumus įmanoma įveikti, tereikia daugiau valios bei pasitikėjimo savimi.

JAUTIS. Būsite nusiteikę filosofuoti apie gyvenimo prasmę, politikuoti, postringauti. Galimas netikėtas pasiūlymas, kurį vertėtų apsvarstyti. Meilės reikalai nepateisins vilčių, jei iniciatyvos laukiate tik iš kitos pusės, o patys elgiatės pasyviai ar netinkamai.

DVYNIAI. Tinkama diena įprastam dalykiniam bruzdesiui, o labiausiai - tiesiog ramiam ir kruopščiam darbui. Galima pasirūpinti ir kitkuo - pagerinti savo įvaizdį ir išvaizdą. Negailėkite komplimentų ir švelnių žodžių artimiesiems. 

VĖŽYS. Džiaugsmo suteiks malonus flirtas, romantiškas nuotykis arba gera žinia. Puiku, jeigu nepagailėsite širdies šilumos vaikams, mylimiesiems. Tik neikite ten, kur tyko pagunda išleisti visus pinigus.

LIŪTAS. Šiandien tiktų atsidėti namų reikalams. Regis, jums reikia atokvėpio nuo svetimų problemų ir darbo kitų labui. Rūpestingai suplanuokite savo išlaidas ir pajamas. Pirmenybę teikite tiems pirkiniams, be kurių negalite apsieiti.

MERGELĖ. Galite sulaukti pasiūlymų, vertingos informacijos, tad neatsisakykite pabendrauti net su tais, kurie jums nelabai patinka. Nepraleiskite progos ko nors naujo išmokti, sužinoti. Tai išeis į naudą.

SVARSTYKLĖS. Šiandien spręsite praktines problemas. Galbūt sulauksite pasiūlymų dėl bendradarbiavimo, interviu. Bet kuriuo atveju tiktų tvarkyti verslo, turto, reklamos, komercinius reikalus.

SKORPIONAS. Šiandien pajusite trokštantys neįprastų potyrių, įspūdžių, kontaktų. Verta pasitikėti savo įžvalga. Kokia nors miela staigmena pamaloninkite mylimą žmogų. Tai gali atgaivinti santykių romantiką.

ŠAULYS. Jums pasisekė, jeigu nereikia įtemptai dirbti ir galite pasilepinti poilsiu. Šiandieną palankiau ne patiems plušėti bei reikšti savo mintis, norus, o stebėti, žiūrėti, ką daro, kalba, veikia kiti. 

OŽIARAGIS. Rimtų reikalų imtis nesinorės, mieliau plauktumėte pasroviui. Tačiau tikrai nebūsite linkę atsisakyti nuotykių ir romantikos. Gali būti, kad įvyks kažkas jaudinamo ir malonaus.

VANDENIS. Tikriausiai jaučiate, kad jau pakvipo rimtesniu darbu, rūpesčiais. Galimi produktyvūs dalykiniai susitikimai, derybos. Svarbiomis gali tapti finansinės problemos. Galbūt prispaus kreditoriai arba kažkuo teks dalintis su kitais.

ŽUVYS. Palanku planuoti ateitį ir vertėtų gerai atsirinkti, su kuo jums pakeliui. Kitų parama bus labai svarbi, siekiant įgyvendinti esminius norus. Pasistenkite neužkibti ant sukčių kabliuko.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder