Ketvirtadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Ketvirtadienio horoskopas 12-ai zodiako ženklų

Gegužės dvidešimtoji ketvirtoji - ketvirtadienis - 144-oji metų diena (ketvirtoji 21-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 221 diena.

Savo vardadienius šiandien švenčia: Gerardas, Joana, Vena, Veneranda, Venė, Ventūra, Vilimantas, Vilimantė, Vincenta, Vincentas.

Astrologinė prognozė gegužės 24-ajai, ketvirtadieniui

AVINAS. Šiandien galite išgirsti priekaištų iš žmonių, kurie jums labai rūpi. Jeigu nusimato svarbūs susitikimai, pokalbiai, turite būti apsisprendę, ką sakysite, ko siekiate. Venkite egoizmo meilės reikaluose.

JAUTIS. Šiandien labiausiai rūpinsitės nebaigtais darbo reikalais. Jei viską pavyks sklandžiai atlikti, kils noras atsipalaiduoti. Nekaip pasijusite, jei persivalgysite jūsų organizmui nelabai tinkančio maisto.

DVYNIAI. Regis, šiandien jūs labiau vadovausitės širdies balsu, jausmais nei racionaliu protu. Kitus džiuginsite savo šmaikštumu, artistiniais sugebėjimais.

VĖŽYS. Šiandien nepatartina veržtis į viešumą, kur nors toli vykti. Saugiausia ir geriausia bus namuose. Žinoma, jeigu tinkamai elgsitės su namiškiais. Tiktų savo šeimai paruošti ypatingą vakarienę.

LIŪTAS. Šiandien daug bendrausite, o gal ir svečiuositės. Jeigu daug tikitės iš kitų, savikritiškai įvertinkite, ar ne per mažai patys duodate aplinkiniams. Tai ypač aktualu, jeigu siekiate meilės, trokštate būti reikalingi, vertinami.

MERGELĖ. Tikriausiai jums seksis atlikti praktines užduotis bei darbus, kuriems reikia fizinės energijos ir pragmatiškumo. Parūps gana praktiški apdailos, grožio dalykai. Nebloga diena įsigyti tai, ką seniai suplanavote, kam taupėte pinigus.

SVARSTYKLĖS. Šiandien nebūsite itin sąžiningi ir ištikimi. To paties galite tikėtis ir iš antrosios pusės bei verslo partnerių. Viskas susiklostys geriau, jei būsite korektiški ir gerbsite aplinkinius.

SKORPIONAS. Šiandien būkite itin dėmesingi savo sveikatai bei nervams. Rekomenduojamas sveikas poilsis, meditacijos. Trokšite idealių meilės santykių ir juos netrukus turėsite, jei tik sugebėsite tokiais paversti.

ŠAULYS. Diena žada daugybę susitikimų, pokalbių. Galite pajusti kai kurių kolegų, dalykinių partnerių ypatingą dėmesį. Tai, ko rimtai imsitės, turėtų atnešti naudos artimoje ateityje.

OŽIARAGIS. Šiandien pravartu aptarti kliūtis, trukdančias siekti gerų rezultatų, pagalvoti apie teisingesnę politiką, ekonomiškesnę ūkiskaitą, efektyvesnį verslą, išlaidų sumažinimą. Tik nepainiokite jausmų, emocijų ir darbo.

VANDENIS. Šiandien gana filosofiškai žvelgsite į žmogiškas silpnybes, kasdienybės smulkmenas. Domins kelionės. Galbūt turėsite progą apsilankyti turiningame renginyje, pabendrauti su išsilavinusiu žmogumi, padaryti kitiems įspūdį.

ŽUVYS. Galima įtampa dėl neapgalvotų išlaidų, negrąžintų skolų, finansinių avantiūrų. Palengvės, jei grąžinsite skolą arba ją atgausite. Galbūt gilinsitės į žmogaus psichologijos gelmes, stengsitės geriau pažinti dominantį asmenį. Tai jums išties seksis.

Geros dienos!

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder