"Kažkas atsitiko" aiškinasi Stano skyrybų detektyvą

"Kažkas atsitiko" aiškinasi Stano skyrybų detektyvą

Prieš keletą dienų antrasis Vilniaus miesto apylinkės teismas patenkino dainininko Stano ir dabar jau buvusios jo žmonos Indrės skyrybų prašymą. Pora išsiskyrė draugiškai, abipusiu susitarimu. Buvusi Stano žmona po skyrybų pasiliko vyro pavardę.

LNK laida "Kažkas atsitiko" aiškinasi, ar gali būti, jog Stavickių skyrybų priežastis – Stano neištikimybė? Kalbama, jog dainininkas jau kurį laiką artimai bendrauja su savo vadovaujamo choro nare Urte Šilagalyte, kuri į chorą įsiliejo paslaptingomis aplinkybėmis. Gal ši, aštuoniolikmetė atlikėja yra Stavickių šeimos skyrybų kaltininkė?

Stano su savo buvusia žmona Indre viešumoje niekada nesirodė. Pora net apsipirkti eidavo į nuošalias parduotuves. Stavickiai gyveno nuosavame name, esančiame Vilniaus priemiestyje. Dabar čia Stano gyvena vienas. Buvusi žmona Indrė prieš keletą mėnesių išsikraustė į nuomojamą būstą.

Buvusių sutuoktinių Stano ir Indrės meilės vaisius, beveik dviejų metų amžiaus sūnelis Ričardas pastaruoju metu būna tai su tėčiu, tai su mama. Laidos "Kažkas atsitiko" žiniomis, dėl turto dalybų didelių problemų taip pat iškilti neturėtų, nes pora prieš vestuves pasirašė priešvedybinę sutartį.

 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder