Kate Middleton kaltinama anoreksijos propagavimu

Kate Middleton kaltinama anoreksijos propagavimu

Užsienio spaudoje nuolatos mirga pranešimų apie vis krentantį Didžiosios Britanijos sosto paveldėtojo princo Williamo žmonos Kate Middleton svorį. Tai privertė sunerimti ir vyresniuosius karališkosios šeimos atstovus, besitikinčius, kad jaunoji hercogienė ir princas susilauks vaikų.

Prieš vestuves akivaizdžiai netekusi svorio Kate yra aršiai kritikuojama dėl prasto pavyzdžio jaunoms merginoms, kurios stengiasi sekti hercogienės pėdomis. Populiarus žurnalas "Today" skelbia, kad Kate visada bus sektinu idealu milijonui mergaičių ir panelių visame pasaulyje. Tačiau ji rodo labai prastą pavyzdį tapdama gyva anoreksijos reklama. Leidinys atkreipia dėmesį į tai, kad tinklalapiuose ir forumuose, rašančiuose svorio netekimo temomis, Kate ir jos sesuo Pippa - dažniausiai minimos garsenybės. Jos laikomos pavyzdžiu, žavimasi, kaip lieknai jos atrodo. Tuo tarpu sergančiųjų bulimija ir anoreksija skaičius pasaulyje skaičiuojamas milijonais.

"Pavyzdys, kurį rodo sesės Midleton, labai pavojingas", - įsitikinusi Nacionalinės valgymo sutrikimų asociacijos (JAV) prezidentė Lynn Grefe. Anoreksijos ir bulimijos tyrimų centro direktorius tai, ką daro seserys, vadina "uždelsto veikimo bomba".

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder