Karjeros aukštumų Holivude siekianti Simona Milinytė sulaukė ypatingo svečio

Karjeros aukštumų Holivude siekianti Simona Milinytė sulaukė ypatingo svečio

Amerikoje gyvenanti lietuvė S. Milinytė aktyviai siekia tarptautinės karjeros aukštumų. Įvairios filmų sutartys, fotosesijos – atrodo, daugelis merginai pavydėtų tokios sėkmės. Visgi sėkmė ateina tik sunkiai dirbant, o tai patvirtina ir Simona. 

Dar visai neseniai S. Milinytė atviravo, kad šiais metais jai tikrai nestigs veiklos. „Šie metai man bus beprotiškai darbingi. Jau dabar turiu kelis didžiulius projektus su labai žymiais aktoriais. Tai tikrai bus didžiausi projektai mano karjeroje ir net tokie, kurie pakeis mano gyvenimą“, – džiaugsmo neslepė S. Milinytė.

Aktorė tikino, kad visą savo laiką skiria ne tik filmavimams, bet ir repeticijoms. „Pasiruošimas filmams reikalauja labai daug repeticijų, daug jėgų. Tikriausiai retas kino entuziastas susimąsto, kiek daug darbo vyksta užkulisiuose. Bet man nesvarbu, kiek laiko tai užtrunka, nes visuomet apie tai svajojau“, – pasakojo S. Milinytė.

Mergina tikina, kad įsisukus į darbų maratoną, net neturėdavo laiko, kada pagalvoti apie savo šeimą. Visgi visai neseniai ji kitapus Atlanto sulaukė ypatingo svečio – Simoną aplankė jos tėtis.

„Laukiau, laukiau ir pagaliau sulaukiau! Tėvelis atvažiavo aplankyti ir pabūti su manimi. Užsisukus į darbus ir iš to lėkimo kartais net nepajunti, koks stiprus yra tas artimųjų ilgesys.

O tik susitikus supranti, kad atstumas vis dėlto daro savo, pastebi tu tą ar ne. Tik pagaliau susitikus plačiai atsiveria širdutė ir pajunti, kaip didžiulis ilgesio akmuo nuo jos nusirita. Kaip smagu bus praleisti šiek tiek laiko kartu su tėčiu“, – socialiniuose tinkluose džiaugėsi S. Milinytė.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder