Kaip išrinkti dovaną?

Kaip išrinkti dovaną?

Ne vienas pasimetame, kai reikia ieškoti dovanos: ką gi padovanoti draugui, mylimajam, kolegai? Specialistai pataria - pamėginkime šį procesą susisteminti...

Dovana - svajonė

Jei tiksliai žinote, ko žmogus nori, apie ką svajoja, tokia dovana - idealus variantas. Pavyzdžiui, tai gali būti kvietimas apsilankyti tailandietiško masažo arba SPA salone, arbatos ceremonijoje, o galbūt tai skrydis oro balionu. Išsipildęs noras - kas gali būti geresnė dovana?

Savadarbė dovana

Pačių pagaminta dovana visada išsiskiria, nes ji yra individuali, parodo ypatingus jausmus. Tai gali būti jūsų numegztas šalikas arba megztinis, bendrų nuotraukų koliažas arba pačių keptas pyragas.

Standartinė dovana

Nors ir vadinama standartine, tokia dovana anaiptol ne banali ir pradžiugins daugelį. Prie tokių neabejotinai priskirtinos gėlės ir šokoladiniai saldainiai. Gauti gyvų gėlių ir mėgstamų saldumynų - visai ne menkniekis. Dažniausiai standartinė dovana skiriama arba ne itin artimam žmogui, kurio skonio gerai nežinote, arba, tarkime, kolegai.

Naudinga dovana

Naudingas dovanas drąsiai galima dovanoti giminaičiams. Įvairios rankinės, krepšiai, darbo kalendoriai, rašikliai arba elektronikos prietaisai bus puiki dovana, jei yra išties reikalingi.

Dovanos vaikams

Vaikus visada pradžiugina žaislai ir saldumynai. Todėl saldi dovana ir įdomus žaidimas arba trokštamas žaislas - geriausias variantas.

Kvapą gniaužianti dovana

Tokia dovana aiškiai bus skirta artimiausiems žmonėms. Tai gali būti brangūs papuošalai (apyrankė, žiedas, vėrinys) arba mėgstami kvepalai.

Dovana namams

Tai gali būti ryškūs interjero papuošimai (žvakidės, sieninis laikrodis arba paveikslas), pledas arba kilimėlis - visa, kas gali namus papuošti ir padaryti juos jaukius.

Dovana - bilietas

Tokia dovana idealiai tiks šeimai. Bilietai gali būti bet kur - į kiną ar teatrą arba vandens parką, svarbiausia, kad visai šeimai ir kad visi liktų patenkinti!

Parengta pagal priedą „Laisvalaikis"

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder