Ką byloja jūsų mėgstamiausios gėlės?

Ką byloja jūsų mėgstamiausios gėlės?

Paburkime šiek tiek iš gėlių - išsirinkite pačias mėgstamiausias ir sužinokite, ką tai sako apie jūsų asmenybę.

Rožės

Kelionės ir nuotykiai - toks yra rožių mėgėjų gyvenimo būdas. Skirtingos kultūros ir senosios tradicijos jus tiesiog užburia. Jūs patys "žydite" kiekvieną sezoną, visuomet rengiatės stilingai, kad ir kur eitumėte.

Bijūnai

Niekas geriau neapibūdins bijūnų mėgėjų, nei jų spinta, pilna drabužių ir aksesuarų, kurie pabrėžia moteriškumą. Jūsų vestuvės tikriausiai buvo nuostabios, puoštos švelniomis gėlių kompozicijomis. Kaip ir bijūnams, augantiems visame pasaulyje, taip ir jums gera bet kurioje šalyje, kur tik apsilankote.

Magnolijos

Kiekvienais metais magnolijos pražysta gegužės mėnesį - tai vienas anksčiausiai pražystančių augalų. Jūs - itin retas "egzempliorius", gražus, nepakartojamas ir kilęs greičiausiai iš įtakingos šeimos.

Alyvos

Jūs mėgstate antikvarinius daiktus ir jūsų garderobe netrūksta romantiškų dalykėlių. Visada stengiatės pirmauti, nes tai geriausias būdas išsiskirti iš kitų.

Hortenzijos

Kaip ir besikeičiančių spalvų hortenzija, taip ir jūsų nuotaika mainosi kartu su metų laikais, o pats mėgstamiausias laikas - vasara. Jūs nuolat susirūpinusi savo socialine padėtimi, darbo sąlygomis ir pan. "Hortenzijos vandenį geria galva, o ne šaknimis", - sako gėlių augintojai.

Gvazdikai

Jūs nepriklausote nuo laiko, mados ir sezonų kaitos. Domitės filosofija ir kitomis kalbomis. Geriausias turistinis regionas jums - kaimo vietovės Kolumbijoje ir Italijoje (dvi didžiausios gvazdikų eksportuotojos šalys).

Orchidėjos

Tikriausiai jūsų spintoje rastumėme leopardo raštų suknelę ar dėžutę su nėriniais. Jūs mėgstate egzotiką, todėl tokios šalys kaip Naujoji Zelandija ar Tailandas itin patrauklios. Esate rafinuota ir šiek tiek paslaptinga, kaip ir jūsų mėgstamiausios gėlės.

Kardeliai

Jei išsirinkote šias gėles, tai jūs ryški ir besidžiaugianti gyvenimu asmenybė. Nuotykiai yra jūsų gyvenimo dalis, o energija liejasi per kraštus.

Tulpės

Jūsų garderobas, skonis ir gyvenimiška patirtis - įvairūs kaip ir tulpių žiedų atspalviai. Jūs ryški ir pasaulietiška, mėgstate pramogas ir naujas emocijas.

Lelijos

Jūs greičiausiai esate ilgų kojų savininkė ir tiesiog dievinate aukštakulnius batelius. Jūs nepriklausoma visuose santykiuose - juk, be visa kita, lelija viena iš nedaugelio savidulkių augalų.

Parengė Audronė JUCEVIČIENĖ

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder