K. Ivanova atskleidė, kodėl kurti makiažą seseriai N. Bunkei - tikras iššūkis

K. Ivanova atskleidė, kodėl kurti makiažą seseriai N. Bunkei - tikras iššūkis

Jau šiandien grožio industrijos parodoje „Pelenė“ dainininkė, vizažistė bei grožio salono savininkė Kristina Ivanova su savo gerbėjomis pasidalys svarbiausiomis makiažo paslaptimis. Niekam ne naujiena, kad puikiai atliktas makiažas – moters aistra, tačiau ji prideda, kad su tam tikrais iššūkiais ar atradimais susiduria iki šiol.

K. Ivanova naujienų portalui Alfa.lt papasakojo, ką reikėtų žinoti apie makiažą šį pavasarį ir vasarą. „Kalbant apie 2018 metų tendencijas, turėtume stengtis sukurti kuo natūralesnio veido makiažą. Veidas turi būti neperkrautas pudra, taip pat labai madingas ir švytėjimas. Galiu pasakyti, kad tai – mano pačios šių metų atradimas. Ši priemonė iškart veidą padaro skaistesnį“, – savo paslaptimis dalijosi ji.

Vis dėlto vizažistė priminė, kad svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, kokio rezultato siekiame ir kur ketiname lankytis. „Taip pat labai madingos skaisčios lūpos – užtenka jas perbraukti blizgiu. Matiniai lūpų dažai išeina iš mados, bet galiu pasakyti, kad tai – bendros makiažo tendencijos. Dabar madinga ir violetinė spalva, perdėti, spalvoti pravedimai. Bet reikia atsirinkti, kur mes einame. Svarbu pradėti nuo to“, – atkreipė dėmesį ji.

Kalbėdama apie lietuves, K. Ivanova sakė, kad moterims dažnai trūksta informacijos. Būtent todėl ji veda specialias pamokėles, kurių metu papasakoja, kaip pasidaryti makiažą nuo A iki Z: kokias spalvas rinktis ir kaip lengvai dieninį makiažą paversti vakariniu.

Tokių vizažo gudrybių ji yra išmokiusi ir savo seserį Nataliją Bunkę. „Pirmiausia sakiau, kad surinksiu jai bazinę paletę ir papasakosiu, kaip profesionalai rekomenduoja susidėti sau spalvų paletę, kaip viskas sloksniuojasi“, – pasakojo ji.

K. Ivanova neslepė, kad N. Bunkė jos pastangas įvertino, o vėliau vizažo ji mokė ir kitas koleges – Godą Alijevą bei grupės „Kristal“ merginas.

Dainininkė prisiminė, kad sesuo šiais metais prieš vieną renginį pasiprašė būti padažoma – norėjo kažko kitokio, nei pasidaro pati. „Ji atėjo į studiją, atsisėdo į kėdę, o aš žiūriu ir sakau: Jėzau, kokie tavo maži vokai – nėra ant ko dažyti! To anksčiau niekada nepastebėdavau – ji pati pasidažo, išsididina akis. Tada padažyti sesę man buvo iššūkis – ji nelabai lengva klientė, kalbant apie vokų dydį“, – pasakojo grožio salono savininkė.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder