Įsižeidusi dėl Ievos Šimukauskienės komentarų, Mia grasina palikti šokių projektą

Įsižeidusi dėl Ievos Šimukauskienės komentarų, Mia grasina palikti šokių projektą

Šeštadienio LNK "Kviečiu šokti" vakarą po nuotaikingo Mios pasirodymo Bridžitos Džouns vaidmenyje tarp eterio moterų – Ievos Šimukauskienės ir Mios - įvykęs konfliktas ne juokais įsisiūbavo.

Mia mano, kad jai reikėtų trauktis iš šokių projekto, nes komisijos narė Ieva Šimukauskienė su savo komentarais peržengė ribas.

Mia įsižeidė dėl šių Ievos žodžių: "Man šiandien iškilo klausimas, kodėl Mia Lietuvoje yra žvaigždė. Kuri, kaip matote, laidoje nekuria jokių personažų, ji visada vienoda blondinė, neįdomaus veido, neįdomaus charakterio. Man gaila Adomo, labai labai gero partnerio, labai šaunaus ir gražaus vyro, stovinčio šalia tokios neįdomios asmenybės", - šokių projekte sakė Šimukauskienė.

"Tai buvo viešas mano garbės ir orumo įžeidimas. Mano nuomone, tai neetiška ir neprofesionalu, gaila, kad dalyvaujant tokiame gražiame projekte suvedamos sąskaitos, o kokios sąskaitos, net pati nesuprantu. Čia turi būti vertinami šokiai, o ne asmenybė. Sumenkinti žmogų yra paprasčiausia. Žmonės ne kvaili ir viską mato. Tegu ji (Ieva Šimukauskienė – red. past.) toliau kalba ir dėsto savo piktą nuomonę, bet tame nesiruošiu dalyvauti", - kalbėjo Mia.

Atlikėja nori trauktis iš šokių projekto, nepaisydama didelės baudos už sutarties pažeidimą.

"Nematau reikalo aiškintis dėl savo nuomonės, kurią išsakau dirbdama savo darbą, - sako Ieva Šimukauskienė. - Tik galiu užtikrinti, kad saulę pavadinus mėnuliu, ji nenustoja šviesti ir šildyti. Ji ir toliau lieka žvaigždė. Man juokinga, dėl to, kad atlikėja taip sureagavo į kritiką, per projekto istoriją būta ir griežtesnės kritikos, ir žemesnių balų."

Pasak Ievos, šokis nėra tik kojų kilnojimas, tai – asmenybės išraiška per judesį.

"Manau, kad Mia turi puikią progą neigiamą energiją paversti teigiama, sukaupusi visas jėgas, sceninę ir kūrybinę patirtį, ir šį šeštadienį atskleisti šokiu save kaip asmenybę", - sakė komisijos narė, šokio pedagogė Ieva Šimukauskienė.

Choreografas Kęstutis Andrijevskis sako, kad Mia turi visus duomenis šokti – yra ir plastiška, ir artistiška, bet jai trūksta pastangų ir užsispyrimo. "Per keletą šokių projektų man tai pirmas atvejis, kai su žmogumi buvo sunku susikalbėti. Dalyvei trūko ir disciplinos, ir punktualumo. Pusvalandį, valandą ar pusantros Mios laukdavo ir pirmasis šokių partneris Andrius Uksas, ir dabartinis Adomas Norkūnas. Tikros žvaigždės, tokios kaip Irena Starošaite, eina į priekį, nors ir skauda, nors ir traumos".

Ar išdrįs Mia mesti iššūkį Ievai Šimukauskienei ir sušokti gulbės šokį?

 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder