Internete - Arnoldo Švarcnegerio nesantuokinio sūnaus ir jo motinos nuotraukos

Internete - Arnoldo Švarcnegerio nesantuokinio sūnaus ir jo motinos nuotraukos

Arnoldas Švarcnegeris (Arnold Schwarzenegger) ir jo žmona Marija Šraiver (Maria Shriver) išsiskyrė, kai jis jai prisipažino turįs nesantuokinį vaiką su namų tvarkytoja.

Internete netrukus pasklido nuotraukos, kuriose matyti moteris, buvusi aktoriaus namų darbuotoja, ir jųdviejų nesantuokinis sūnus.

Paskelbtas ir moters vardas – tai Mildred Patricia Baena (vadinama tiesiog Patty). Ji dirbo namų prižiūrėtoja A.Schwarzeneggerio ir Marios Shriver šeimai daugiau kaip 20 metų iki šių metų sausio. Į jos pareigas įėjo namų tvarkymas, skalbimas, maisto gamyba ir kiti darbai.

Pasak spaudos, santykiai tarp Patty ir Arnoldo užsimezgė dešimtojo dešimtmečio pabaigoje. Pastojusi M. P. Baena nepasakė aktoriui, kad jis yra jos kūdikio tėvas.

Aktorius apie tėvystę nežinojo, kol berniukas ūgtelėjo. Patty, kuriai buvo mokama 1,2 tūkst. JAV dolerių (apie 2,9 tūkst. Lt) per savaitę, pradėjo gauti finansinę aktoriaus ir politiko paramą nuo tada, kai jis išsiaiškino vaiko tėvystę. Šaltinių teigimu, A.Schwarzeneggeris visuomet buvo dosnus.

Iš darbo savo noru išėjusi Patty šiuo metu gyvena 4-ių miegamųjų name su baseinu, kelios valandos kelio nuo Los Andželo. Kartu su moterimi gyvena jos ir aktoriaus sūnus,  bei kiti trys vaikai.

Berniukas labai panašus į garsųjį tėvą – jo panaši burna ir šypsena.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder