Internauto paprašius pasidalyti pusnuogės nuotraukomis, Ch. Teigen pateikė tobulą atsakymą

Internauto paprašius pasidalyti pusnuogės nuotraukomis, Ch. Teigen pateikė tobulą atsakymą

Chrissy Teigen dar kartą įrodė, kad puikiai moka atsikirsti kritikams. Kadaise žurnalui „Sports Illustrated“ pozavusi moteris socialiniame tinkle pateikė atsakymą internautui, teigusiam, jog niekam nerūpi moters vaikai, kurių nuotraukomis ji dalijasi savo paskyroje. Pasak jo, buvęs modelis turi demonstruoti savo kūną.

„Tik nuotraukos su bikiniu, tu buvai modelis ir niekam nerūpi tavo vaikai“, – po vaizdo įrašu, kuriame įamžinta Ch. Teigen ir Johno Legendo dukra Luna (2), rašė moters sekėjas.

Chrissy, pamačiusi šį komentarą, nusprendė atsikirsti: „Taip, kai susilaukiau vaikų, tu nebenori manęs matyti su bikiniu, tad susidūrei su dilema.“

Rodos, žinoma moteris nesiruošia tenkinti sekėjų užgaidų ir socialiniame tinkle dalysis tuo, kuo ji pati nori. Vienas naujausių Chrissy įrašų – vaizdo įrašas, kuriame įamžinta jos dukters Lunos reakcija gavus naują lovą.

Chrissy ir Johnas dar augina sūnų Milesą Teodore’ą (10 mėn.), kuris yra be galo panašus į muzikantą tėtį. Tai pastebėjo ir moters sekėjai.

„Mažasis Milesas yra tikra tėčio kopija. Tikiuosi, kad užaugęs jis taps tokiu pat šauniu atlikėju“, – rašė vienas internautas.



Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder