Indijos traukinyje moteriai įkando žiurkė

Indijos traukinyje moteriai įkando žiurkė

Indijos geležinkeliai pralaimi kovą su kenkėjais ir graužikais, skelbia „India Times“. Tolimojo susisiekimo keleiviniame traukinyje 64-erių metų moteriai įkando žiurkė.

Į tolimą kelionę išvykusi keleivė Meena Ramana paryčiais miegojo ir pajutusi aštrų skausmą sušuko. Keleiviai suskubo padėti moteriai, traukinyje kilo kivirčas, nes bilietų kontrolierius paaiškino, jog pagalba moteriai bus suteikta, kai pasieks galutinį tikslą – Chenai stotį. Tuo metu traukinys vis dar stovėjo Arakonamo stotyje. Traukiniui pajudėjus, keleiviai truktelėjo avarinio sustojimo grandinę.

„Incidentas įvyko, kuomet traukinys atvyko į stotį, apie 4.56 val. ryto. Mes iškvietėme budinčią stoties gydytoją. Ji suleido priešinfekcinių vaistų ir suteikė pirmąją pagalbą“, – sakė geležinkelio apsaugos pajėgų pareigūnas.

Traukinys susivėlino išvykti, nes keleiviai pareikalavo, jog gydytoja išduotų medicininę pažymą, patvirtinančią, kad keleivei įkando žiurkė.

Indijos tolimojo susisiekimo traukiniuose kenkėjai ir graužikai seniai kelia nerimą. Neseniai keleiviai iš vieno traukinio buvo perkelti į kitą, nes jame pradėjo knibždėte knibždėti tarakonai. Jie pasirodė praėjus vos pusvalandžiui, kuomet traukinys išvyko iš Chenai centrinės stoties.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder