Grupė „Mango“ pristato dokumentinį filmą

Grupė „Mango“ pristato dokumentinį filmą

Grupė „Mango“ pristato dokumentinį filmą apie savo 20-mečio koncertą, kuris įvyko pernai metų spalio 20 dieną Klaipėdos „Švyturio“ arenoje. Dokumentinį filmą sukūrė režisierė Vilma Zalanskaitė. Jame – visi koncerto užkulisiai ir nesuvaidintos emocijos.

Dokumentiniame filme atsidūrė „Mango“ visos koncerto komandos pasiruošimas ir pasirodymas gausiai susirinkusiai publikai. Vaizdo medžiagoje pavyko atskleisti, kaip jaučiasi atlikėjos prieš lipdamos į sceną, kiek pastangų kainuoja alinančios repeticijos ir kokia emocija tvyro, kai to nemato žiūrovai. 

„Juk kartais ant scenos viskas gali atrodyti lengva ir paprasta, tačiau ne kiekvienas žino, kiek tenka išgyventi, kad būtų galima nustebinti susirinkusius gerbėjus“, – emocijų neslėpė Viktorija Perminaitė-Emanuel.

Merginos, žiūrėdamos šiuos dokumentinius kadrus su nostalgija ir didžiuliu džiaugsmu prisimena jubiliejinį koncertą, į kurį susirinko net 7 000 gerbėjų. 

„Tai didžiausias grupės koncertas per visą gyvavimo laikotarpį. Tiek žiūrovų nesurinko net atsisveikinimo koncertai. Tad daugelio mėnesių įdirbis tikrai davė puikių rezultatų“, – džiaugėsi grupės lyderė Rima Petrauskytė-Paulauskienė.

Grupė džiaugiasi, jog šiomis emocijomis dar kartą galės pasidalinti ir su tais, kurie jubiliejiniame koncerte Klaipėdoje dalyvauti negalėjo.

Merginos 20-mečio koncertų turą surengs visoje Lietuvoje: kovo 28 d. Kaune, kovo 29 d. Alytuje, kovo 30 d. Marijampolėje, balandžio 3 d. Utenoje, balandžio 4 d. Šiauliuose, balandžio 5 d. Jonavoje, balandžio 6 d. Mažeikiuose ir balandžio 7 d. Panevėžyje.

Vyksta intensyvus pasiruošimas šiems koncertams, o gerbėjai ir toliau nenustoja stebinti. Iki koncertų likus daugiau nei mėnesiui į daugelį jų jau yra išpirkta du trečdaliai bilietų. Tai tampa dar didesniu įkvėpimo šaltiniu grupės merginoms.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder