Geriausia proga mergvakariui jau šį savaitgalį

Geriausia proga mergvakariui jau šį savaitgalį

Klaipėdos pramogų salėje „Vakaris“ dar nenustojo aidėti uostamiesčio moterų susižavėjimo šūksniai po rudenį vykusio vyrų striptizo čempionato, o jau šį penktadienį, balandžio 28 d., čia ir vėl rengiamas vyriškos erotikos pasirodymas Klaipėdos damoms nuo 21-erių metų.

Renginio „Grand Erotic Show Klaipėda“ organizatoriai žada išties karštą naktį, kurios metu pasirodys 7 iš geriausiųjų atrinkti vyrų kolektyvai ar solo atlikėjai.

Tarp jų bus į Klaipėdą sugrįžtantys baltarusiai „Royal Diamonds“, puikiai žinomi ne tik kaimyninėse šalyse, bet ir Italijoje, Prancūzijoje, bei kasmet skinantys laurus įvairiuose erotikos festivaliuose. Las Vegaso vertus pasirodymus rengiantys „Male Empire Night out Show“, tarptautinių striptizo čempionatų nugalėtojas bei prizininkas Andy ir dar daugiau karščiausių šokėjų, kurie nesidrovi pademonstruoti savo plieninių kūnų ar pagundyti moterų viliojančiais judesiais. 

„Grand Erotic Show Klaipėda“ organizatoriai neabejoja, kad šis renginys – tai geriausia vieta ir būdas atšvęsti mergvakarį, ištrūkti iš rutinos ar patirti erotinių nuotykių su šio reikalo profesionalais.

Praėjusio rudens patirtis rodo, kad visų, ieškančiųjų tokių nuotykių, „Vakario“ salė sutalpinti nėra pajėgi, todėl pasiseks toms klaipėdietėms, kurios bus pirmesnės.

Bilietus į „Grand Erotic Show Klaipėda“ platina bilietai.lt, renginio pradžia penktadienį, 20 val.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder