E. Jakilaičio ir J. Didžiulio rietenos tęsiasi

E. Jakilaičio ir J. Didžiulio rietenos tęsiasi

Dėl bendros terasos įsiplieskęs konfliktas tarp žurnalisto Edmundo Jakilaičio ir dainininko Jurgio Didžiulio, panašu, greitai nesibaigs – jis peraugo į dar vieną bylą.

Naujienų portalo 15min.lt duomenimis, dar nesibaigus teismui dėl terasos įrengimo formalumų, pirmadienio rytą Vilniaus miesto apylinkės teismas ėmėsi narplioti naują civilinę bylą, kurioje žinomas žurnalistas E. Jakilaitis J. Didžiulį kaltina dėl asmens garbės ir orumo pažeminimo.

Kaip praneša 15min.lt, J. Didžiulis dar prieš teismo posėdį suskubo paaiškinti, kad savo vaizdingų žodžių neskyrė asmeniškai E. Jakilaičiui, o tiesiog apibūdino esamą padėtį. Visgi pats ieškovas jaučiasi pažemintas, nes dainininko žodžiai apie vogimą ir sukčiavimą galėjo nuskambėti kaip faktai.

Alfa.lt primena, kad konfliktas tarp garsių kaimynų prasidėjo prieš dvejus metus, kai 10 metų šalia žurnalisto, laidų vedėjo E. Jakilaičio Vilniaus senamiestyje gyvenantis J. Didžiulis pradėjo piktintis dėl kaimyno esą neteisėtai pastatytos terasos.

Žinomi kaimynai iš pradžių piktomis replikomis laidėsi socialiniuose tinkluose, o vėliau pradėjo santykius aiškintis ir teismuose.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder