Džiaugiasi padidintu „brazilišku užpakaliuku"

Džiaugiasi padidintu „brazilišku užpakaliuku"

Apie savo išvaizdą ir jos pokyčius atvirai pasakojanti, solinę karjerą ką tik pradėjusi Justina Globienė, prisistatanti kaip Justinka, šiuo metu išėjo grožio atostogų. „Atsigaudinėju po sėdmenų dailinimo operacijos. Esu labai laiminga ir negaliu atsidžiaugti patobulintu savo kūnu“, - atvirai kalba Justina.

Mergina vienoje Kauno klinikoje pasiryžo atlikti Lietuvoje išpopuliarėjusią „braziliško“ užpakaliuko dailinimo operaciją.

„Esmė paprasta: iš vienos vietos tau nusiurbia riebalus, o suleidžia ten, kur reikia, - į užpakaliuką“, - po apsilankymo pas mėgstamą plastiko chirurgą kalbėjo Justina, ką tik pristačiusi solinę dainą ir vaizdo klipą.

Jai nuo įvairių kūno vietų buvo nusiurbtas riebalų perteklius, iš viso, kaip pati sakė, 2 kilogramai. „O tada suleido po 700 gramų į kiekvieną mano „bulkutę“. Dar niekada neturėjau tokio dailaus liemens ir tokio stangraus užpakaliuko“, - džiūgavo atlikėja.

Pati operacija truko net 3 valandas, Justinai buvo taikoma pilna narkozė.

„Aš neturiu baimės jausmo tokioms operacijoms ir skausmo nebijau. Kodėl turėčiau bijoti, jei labai seniai norėjau pasidailinti užpakaliuką? Ir visas moteris raginu ryžtis siekti tai, ko norite. Ir aš nebūtinai kalbu apie plastines operacijas ar procedūras. Man jos reikalingos, aš jų noriu, todėl ir darau“, - aiškią poziciją išdėstė J.Globienė.

Priežastis, kodėl Justina ryžosi tokiai operacijai, yra paprasta. „Aš nemėgstu sportuoti, neturiu tam laiko. Esu darboholikė. Todėl geriau užsidirbu daugiau pinigų ir tobulinuosi pas grožio chirurgus. Gali cypti čia visos supermamytės ir visi teisuoliai, kad aš neteisi. Bet nesu veidmainė: taip galvoju, tą garsiai ir išsakau. Kada man operacijas darytis? Kai 60 metų sueis? Ne, ačiū“, - audringai kalbėjo pašnekovė.

Tai nėra pirmoji operacija, kuriai Justina ryžosi dėl išvaizdos. Anksčiau ji yra susimažinusi skrandį. Kadaise 114 kilgramų svėrusi garsenybė dabar yra perpus lieknesnė.

„Ar bus ir dar operacijų? Nežinau, jei norėsiu, tai tikrai drąsiai galvosiu apie tai. Bet kol kas leiskite man atsigauti. Esu kaip tas pingvinas, kol kas dar visa ištinusi, bet labai laiminga“, - praėjus vos kelioms dienoms po operacijos kalbėjo J.Globienė ir padėkojo ja besirūpinusiam gydytojui Sauliui ir visai komandai už priežiūrą.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder