Donalda Meiželytė įsimylėjo, laukia piršlybų ir svajoja apie vestuves

Donalda Meiželytė įsimylėjo, laukia piršlybų ir svajoja apie vestuves

Seimo narė Donalda Meiželytė tokia laiminga, kad daugiau nebegali slėpti savo jausmų. Šį trečiadienio vakarą 20.25 val. LNK laidoje „Karamelinės naujienos“ moteris pirmą kartą visai Lietuvai oficialiai pristatys naują savo mylimąjį.

Rimtos permainos Donaldos Meiželytės gyvenime brendo keletą mėnesių. Visai neseniai ji paskelbė, jog pasikeitė pavardę. Iš Donaldos Meiželytės-Svilienės tapo tiesiog Meiželyte. Tiesa, tada niekas nė neįtarė, kad atsikratyti buvusio vyro pavardės Seimo narę paskatino naujasis širdies draugas ir prabudę romantiški jausmai.

Su naująja meile Donalda kartu jau pusmetį. Tačiau iki šiol labai slėpė savo jausmus. Sako ne tik bijojusi nubaidyti laimę, bet ir norėjusi įsitikinti, kad jos pasirinktas vyras - iš tiesų tobulas. Po vieno įvykio, kai mylimasis Donaldos akyse iš mirties nagų išplėšė jauną merginą, Donalda Meiželytė suprato: jiems – pakeliui.

Jau šio trečiadienio vakarą per LNK - atviras pokalbis apie naują meilę, laimę, planuojamus vaikus ir vestuves. Laidoje „Karamelinės naujienos“ paaiškės ir tai: kas gi jis – Donaldos vienintelis.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder