Dainininkė E. Jakštytė: manau, kad buvau susirgusi žvaigždžių liga

Dainininkė E. Jakštytė: manau, kad buvau susirgusi žvaigždžių liga

Meilė viską sustato į savo vietas – tai galėtų patvirtinti dainininkė Eglė Jakštytė, kurios karjeroje netrūko netikėtų posūkių. Prieš dešimtmetį muzikiniame šou „Muzikos akademija“ išgarsėjusi atlikėja manė, kad jos dainininkės karjera klostysis be jokių pastangų, tačiau svajonės greitai subliūško.

Po nesėkmės, Eglė buvo nusprendusi daugiau nedainuoti, tačiau sutiktas mylimasis padėjo jai viską susidėlioti į vietas.

„Aš tikiu, kad kiekvieno žmogaus gyvenimo variklis yra meilė. Aš kilusi iš labai mylinčios šeimos, kuriai esu labai dėkinga. Nors man niekuomet netrūko šeimos meilės, bet man visada atrodė, kad aš turiu surasti tą savo antrąją pusę“, – LNK televizijos laidai „Nuo...iki“ pasakojo Eglė.

Pasak dainininkės, žinomai moteriai susirasti antrą pusę dar sudėtingiau. Niekada nežinai, ar į tavo gyvenimą atklydęs žmogus tavimi domisi nuoširdžiai, ar tik siekia kažkokios asmeninės naudos.

„Žinomoms moterims susirasti nuoširdų žmogų sudėtinga. Tu kartais nežinai, kodėl tas žmogus yra su tavimi, jis gali žavėtis tik tuo, ką tu darai, o ne tuo, koks tu esi. Žinoma, viską parodo laikas. Mes su Simonu jau esame trejus metus, esame vienas kitą patikrinę“, – romantiškais santykiais džiaugiasi atlikėja.

Tiesa, čia Eglė kaipmat priduria, kad dabar daug džiaugsmo teikiantys santykiai tikrai nebuvo meilė iš pirmo žvilgsnio – nei Simonas jai, nei Eglė Simonui iš pradžių nepatiko. Nors draugystės metu išbandymų nestigo, pora savo draugystės metines kasmet paminėdavo.

Taip įvyko ir per trečiasias draugystės metines, kurias pora sugalvojo atšvesti įsimylėjėlių mieste Venecijoje. Iš jos Eglė ir Simonas sugrįžo jau kaip sužadėtiniai.

„Kai plaukėme valtele Venecijoje, aš pradėjau žiūrėti, kad Simonas kažkoks kitoks. Jis pradėjo skaityti man labai gražius žodžius, o vėliau ištraukė ir žiedą. Buvo magiška akimirka, aš buvau tiesiog šoke, nesupratau nei savo jausmų, nei kas įvyko. 

Pamenu, tik žiūrėjau į žiedą ir galvojau, kodėl neverkiu, nes juk taip turėtų būti, taip tą akimirką visdada įsivaizdavau. Tik vėliau supratau, kad aš buvau efekto būsenoje“, – šypteli ji.

Eglė atskleidė, kad mylimasis į jos gyvenimą atnešė būtent tai, ko jai trūko, ir ji pagaliau pasijuto laiminga. Mergina atvirauja, kad dar prieš sutinkant Simoną, galvojo mesti netgi dainavimą – ši veikla, kaip ir daugelis kitų, jai neteikė džiaugsmo. „Daugelis to nežino, nes aš neviešinau, bet buvo laikas, kai man atrodė, jog jei dar kartą užlipsiu ant scenos, tikrai apsivemsiu. Man atrodė, kad aš niekur netobulėju, esu užstrigusi.“

Tačiau atsiradus mylimajam, Eglė vėl nusprendė visas jėgas atiduoti muzikai. „Turbūt aš norėjau pajausti meilę, kad galėčiau kažką duoti kitiems“, – šypsosi dainininkė.

Visgi prakalbusi apie karjeros pradžią, Eglė juokiasi, kad viskas buvo visai kitaip nei dabar. Vos įžengus į pramogų pasaulį, atrodė, jog visas darbas tuo ir baigtas – koncertai pasipils kaip iš gausos rago. Deja, taip neįvyko.

„Žinojau, kaip viskas vyksta pramogų pasaulyje užsienyje, tad galvojau, kad taip bus ir Lietuvoje. Maniau, jei jau laimėjau „Muzikos akademiją“, tai jau aš esu megažvaigždė. Manau, kad kai laimėjau tą projektą, būdama vos aštuoniolikos metų, tikrai susirgau žvaigždžių liga. Pamenu, tuomet galvojau, kad tikrai galėsiu nieko nedaryti, koncertai patys pasipils“, – pasakojo E. Jakštytė. 

Eglė Jakštytė ir Simas Budrys. Instagram.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder