Bredo Pito ir Andželinos Džoli vaikų globa ir toliau priklausys aktorei

Bredo Pito ir Andželinos Džoli vaikų globa ir toliau priklausys aktorei

Andželinai Džoli Pit (Angelina Jolie Pitt) ir toliau priklausys šešių aktorės ir Bredo Pito (Brad Pitt) vaikų globa. Tokį bendrą sprendimą priėmė abu aktoriai, pirmadienį sakė A. Džoli atstovas, rašo agentūra AP.

Savanoriškas susitarimas reikalauja, kad šeši buvusios poros vaikai, kurių amžius svyruoja nuo 8 iki 15 metų, ir toliau eitų su tėvu B. Pitu į "terapinius susitikimus". Kokie tai susitikimai, B. Pito ir A. Džoli atstovai neatskleidžia.

Pirmadienį paskelbtame pranešime teigta, kad susitarimas pasiektas prieš daugiau kaip savaitę, nors B. Pitas penktadienį teismui sakė siekiąs bendros globos.

A. Džoli Pit prašymą dėl skyrybų pateikė rugsėjo mėnesį, praėjus kelioms dienoms po incidento, įvykusio privataus skrydžio su šeima metu. Tuo metu aktorė kaip skyrybų priežastį pateikė nesutaikomus poros skirtumus, o skirtis aktorė nusprendė "dėl šeimos gerovės".

Pranešime neužsimenama apie tyrimą dėl incidento lėktuve. Anksčiau žiniasklaidoje būta pranešimų, kad privačiame lėktuve B. Pitas pradėjo rėkti ant vaikų ir būta "fizinio kontakto". Lėktuvui nusileidus, aktorius ir toliau garsiai šaukė.

Susitarimas dėl globos nebuvo įregistruotas aktorių skyrybų byloje ir gali būti negalutinis sprendimas dėl globos.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder