Besipiršdamas londonietis vos nebuvo suimtas

Besipiršdamas londonietis vos nebuvo suimtas

Romantiškos vieno londoniečio piršlybos merginai vos nesibaigė jo paties areštu. Nusprendęs neįprastai pasipiršti, jaunuolis viduryje parko uždegė šimtus žvakių, iš kurių buvo sudėti žodžiai „Ar tekėsi už manęs?“.

Virš Gladstone parko patruliuojantys pareigūnai į šilumą reaguojančia kamera užfiksavo didelį plotą ugnies. Nors šilumos nebūta stiprios, pareigūnai nusprendė apžiūrėti įdėmiau. Tai, ką išvydo, nustebino policininkus. Iš žvakių viduryje parko išdėliotą užrašą vyrai nufotografavo ir pasidalino „Twitter“ paskyroje prirašydami, kad ką tik pamatė patį romantiškiausią vyruką Šiaurės Londone.

„Maniau, kad būsiu suimtas už ugnies degimą parke, kai virš galvos pradėjo suktis sraigtasparnis“, - portalui standard.co.uk sakė ką tik susižadėjęs 23-ejų Utpalas Kanbia.

Po beveik 100 tūkst. žiūrovų matytų piršlybų, pareigūnai ieškojo poros, tačiau šie patys atskleidė savo tapatybes policijos „Twitter“ paskyroje. „Pasirodžius sraigtasparniui galvojau ar nepažeidžiau jokio įstatymo, juk nežinau ar viešoje vietoje taip elgtis galima. Tačiau aš turėjau pasiruošęs vandens, jei mano planas pakryptų netikėta linkme“, - kalbėjo U. Kanbia.

Vaikinas ruošdamasis svarbiam įvykiui paprašė pagalbos keleto draugų, kurie atvykę į parką anksčiau išdėliojo ir uždegė visas žvakutes. „Daviau draugams tiek laiko, kad jo pakaktų uždegti visas žvakes. Ėjome į vieną parduotuvę, vaidinau, kad kažko neradau, tad reikia eiti į kitą. Išėjus iš jos apsimečiau, kad kažką pamiršau. Vilkinau laiką, tačiau viskas įvyko būtent taip, kaip planavau“, - pasakojo jaunas vyras, pasipiršęs draugei vietoje, kurioje prieš šešerius metus įvyko pirmasis jų pasimatymas.

 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder