Beno Afleko giminėje - prekiautojas vergais

Beno Afleko giminėje - prekiautojas vergais

Nutekinus elektroninius laiškus, paaiškėjo, kad JAV aktorius Benas Aflekas (Ben Affleck) prašė televizijos prodiuserių neišduoti, kuo vertėsi vienas jo protėvių, praneša BBC.

Aktorius dalyvavo JAV laidoje, kurioje dalyviams padedama atrasti šeimos šaknis. Ekspertai sužinojo, kad B. Afleko giminėje - prekiautojas vergais. Vis dėlto laidoje, kuriose pasirodė garsusis aktorius, informacija apie prosenelių verslą nebuvo paviešinta.

Laidos kūrėjai tikina, kad jie nusprendė skirti daugiau dėmesio svarbesnėms ir įdomesnėms detalėms, pavyzdžiui, proseneliui, dalyvavusiam JAV nepriklausomybės kare.

B. Afleko atstovas kol kas situacijos nekomentuoja.

Pernai programišiams užpuolus "Sony Pictures", buvo paviešintas ir susirašinėjimas tarp profesoriaus Henrio Luiso Geitso (Henry Louis Gates) bei "Sony Pictures" atstovų. Profesorius perdavė informaciją, kad vienas iš laidos dalyvių paprašė, jog informacija apie prekybą vergais būtų pašalinta. Iš tolimesnio susirašinėjimo matyti, jog abu vyrai nepritaria cenzūravimui.

Nors laiškuose B. Afleko pavardė nefigūruoja, jis vadinamas "mega žvaigžde" ir "Betmenu". Tuo metu aktorius filmavosi filme "Betmenas prieš Supermeną: Teisingumo aušra" (Batman v Superman: Dawn of Justice).

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder