Baiba šoks su kitu partneriu

Baiba šoks su kitu partneriu

"Liūdna, bet... šoksiu", - žada vokalistė Baiba Skurstene, šį šeštadienį LNK šokių projekte "Kviečiu šokti" pasirodysianti su nauju partneriu, profesionaliu šokėju Povilu Lašu.

Baibos partneriui Vadimui atsidūrus ligoninėje, dainininkė ilgai svarstė, ar tęsti savo pasirodymus ant parketo.

"Mes su Vadimu susidraugavome, turėjome daug sumanymų, aš pradėjau jausti, kad po truputėlį žengiu į priekį. Įgyvendinti Vadimo idėjas su kitu partneriu man pasirodė skaudu. Bet aš nusprendžiau tęsti dalyvavimą šou. Vien dėl to, kad tikiuosi, jog Vadimas dar sugrįš į aikštelę", - sako Baiba.

Pasak Baibos, Vadimo jai niekas nepakeis: "Kiekvienas esame skirtingas, unikalus ir pakeičiamų nėra".

Naują pasirodymą – džaivą – talentinga dainininkė ir profesionalus šokėjas lipdo po žingsnelį ir tikisi, kad iki šeštadienio vakaro parengs gražų šokį.

Jiedu su Povilu džaivą šoks su moldaviškais motyvais. Mat šį šeštadienį šokiuose – pasaulio tautų tema. LNK šokių aikštelėje bus Donato Bakėjaus lietuviškas kvikstepas, Karolinos Liukaitytės japoniškas pasadoblis, Jono Stankevičiaus serbiška ča ča, Daivos Tamošiūnaitės - Budrės Sibiro fokstrotas, Radvilo Bubelio gruziniškas kvikstepas ir kiti pasirodymai.

Šokėjų poras drauge su Vyteniu Pauliukaičiu, Ieva Šimukauskiene ir Aisčiu Mickevičium vertins jaunavedys šokėjas Andrius Kandelis. Jis, beje, laidoje pristatys ir naująją savo partnerę - Jeleną Zverečikovą, su kuria šeštadienio "Kviečiu šokti" laidai parengė ne vieną pasirodymą.

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder