Atsakyta į amžiną klausimą apie "normalų" penio dydį

Atsakyta į amžiną klausimą apie "normalų" penio dydį

Kokio dydžio yra "normalus" penis? Mokslininkai rado atsakymą į šį amžiną klausimą: 13,12 cm ilgio ir 11, 66 cm apimties erekcijos būsenos ir 9,16 cm ilgio bei 9,31 cm apimties ramybės būsenos. Tai rodo antradienį paskelbti atitinkamo tyrimo rezultatai. Šie skaičiai "didžiajai daugumai vyrų" turėtų parodyti, kad jų pasididžiavimas yra "normos ribose", pareiškė britų mokslininkai, kuriais remiasi agentūra AFP.

Karališkojo koledžo Londone mokslininkai lygino 15 000 vyrų visame pasaulyje duomenimis. Šie duomenys buvo gauti iš ankstesnių studijų, kurių metų dalyvių varpa buvo matuojama profesionalų.

Atsižvelgdami į skaičius, mokslininkai sudarė grafiką, kuriuo medikai galės pasinaudoti konsultuodami vyrus, būgštaujančius, kad jų lyties organas yra per mažas. Blogiausiais atvejais tokie psichiniai sutrikimai gali sukelti depresijas ar net priversti žmogų pakelti prieš save ranką.

Iš tikrųjų tik 2,28 proc. vyrų turi neįprastai mažą varpą, teigia mokslininkai. Panašus procentas stipriosios lyties atstovų gali didžiuotis itin dideliu peniu.

Studijos dalyvių amžius buvo nuo 17 iki 91 metų. Buvo apibendrinti 20 Europoje, Azijoje, Afrikoje ir JAV atliktų tyrimų rezultatai. Mokslininkai nenustatė penio dydžio skirtumų, susijusių su rase. Tiesa, jie pripažino, kad duomenys gali būti šiek tiek iškreipti, nes gali būti, jog penio ilgio tyrimuose aktyviau dalyvauja vyrai, šiuo klausimu labiau pasitikintys savimi.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder