Atlikėja N. Bunkė laukia naujo šeimos nario – įgyvendins mylimojo Edgaro svajonę

Atlikėja N. Bunkė laukia naujo šeimos nario – įgyvendins mylimojo Edgaro svajonę

Atlikėjos N. Bunkės gyvenime – smagus laukimas. Netrukus moters namuose apsigyvens naujas augintinis. Prieš metus Bengalijos veislės katiną Maiklą įsigijusi Natalija prisipažino, kad antras augintinis – jos mylimojo Edgaro svajonė.

Su nekantrumu naujo šeimos nario laukianti N. Bunkė atskleidė, kokios veislės katinas tai bus.

„Kartu su Edgaru nusprendėme – mūsų Maiklui trūksta draugijos. Dėl darbų gausos neretai paliekame jį vieną. Taigi, greitu metu kompaniją jam palaikys Abisinijos veislės kačiukas. Šios veislės atstovai – tikri mielekai."

Natalija sako, neblogai žinanti Abisinijos veislės pliusus ir minusus, nes jais domėjosi dar nuo tada, kai planavo pirmojo augintinio įsigijimą.

„Apie šios veislės ypatybes ėmiau domėtis, kai prieš 8-erius metus nugaišo mano katinas Demonas. Kaip teigiama, Abisinijos kačiukai labai mieli ir švelnūs padarai. Taip pat, be galo draugiški su vaikais. Dėl to tikiuosi, kad būsimas šeimos narys puikiai sutars su jo laukiančiu sūnumi Kristupu.“, – prisipažino žinoma moteris.

Šmaikštumo nestokojanti atlikėja atviravo – svarstanti, ar naujasis šeimos augintinis nepareikalaus viso jos mylimojo dėmesio.

„Edgaras labai myli gyvūnus. Pavyzdžiui, Maiklas – tikras Edgaro numylėtinis. Būtent iš jo katinas bent porą kartų per dieną gauną skanėstų, konservų. Ir sugrįžęs namo mano mylimas vyras iš pradžių skuba pakalbinti augintinį, tik vėliau mane. Kas nutiks, kai namuose atsiras antras gyvūnas.“, – juokavo žinoma moteris.

Paklausta, ar katinui Maiklui namuose leidžia daugiau nei savo mylimajam, moteris su šypsena prisipažino, kad neriboja nei vieno iš jų laisvės.

„Augintinsi Maiklas – pelnė mano pasitikėjimą. Leidžiu jam gulėti mūsų su Edgaru lovoje ir karaliauti visuose namuose. Tiesa, Bengalijos veislės katinai garsėja savo nepaklusnumu bei judrumu, tačiau mūsų katinas turi aiškias ribas. Nors kartu su sūnumi ir kelia dulkes namuose, tačiau nieko vertingo nėra sugadinęs. Neprikišo nagų ir prie brangios gėlių kolekcijos. Tikiuosi, kad būsimas jo draugas bus toks pat paklusnus.", – šyptelėjo Natalija.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder