Astrologinės prognozės merų rinkimams

Astrologinės prognozės merų rinkimams

Nenumaldomai artėja kovo 1-oji - merų rinkimai. Ko laukti? Nusprendėme atsitiktine tvarka išrinkti 15 kandidatų į trijų didžiausių miestų - Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos - mero postą ir pasidomėti jų galimybėmis būti išrinktiems.

Kadangi reikalas rimtas, prognozėms reikia rimtų ekspertų, kreipėmės tiesiai į garsiausią šalies astrologę Vaivą Budraitytę. Apsilankę jos būrimo salone sostinėje sužinojome nemažai, skubame dalytis informacija.

Astrologė sako, kad visuomenei įprasta į valdžią rinkti gražius žmones. „Teko būti Amerikoje ir kalbėti su vietiniais, tai ten manoma, kad Manhatane gero posto negausi, jei turi antsvorio. Mat jeigu nesusitvarkai su savo kūnu, nesusitvarkysi ir su pareigomis“, - tvirtino ji. Pasak V.Budraitytės, visada reikia pradėti nuo savęs: kaip tu gali vadovauti kažkam, jeigu negali vadovauti savo kūnui? Todėl rimti politikai antsvorio neturi, jie visi liekni.

„Ir Lietuvoje politikus gražius vyrus renka, ir moteris gražias. Gal moteriai nėra tokių reikalavimų didelių, moters daugiau protas vertinamas. Bet, pavyzdžiui, mūsų prezidentė tikrai labai išvaizdi“, - teigė V.Budraitytė.

Paklausta, ar politikais gimstama, ar tampama, astrologė tvirtino, kad tikraisiais politikais tikrai gimstama. Baigti politologijos mokslus dar nereiškia būti geru politiku. Astrologė sakė, kad politiko savybės turi būti vidinės. Turi egzistuoti vidinė energija, charizma. Politikas turi skleisti energiją, kuri savotiškai hipnotizuoja minią. Ta energija yra labai svarbi. Kuo didesnė įtaigos galimybė, tuo geriau.

O kas iš aptartų 15-os kandidatų turi stipriausias savybes, tinkančias politikai?

Astrologės nuomone, jei kalbėtume apie Vilniaus miestą - tai A.Zuokas, jei apie Kauną - V.Matijošaitis, jei apie Klaipėdą - V.Grubliauskas. O geriausi tandemai, anot V.Budraitytės, būtų A.Zuokas su N.Puteikiu, pastarasis tiktų būti pavaduotoju, įdomiausia tai, kad N.Puteikis gerai prisiderintų prie A.Zuoko. V.Matijošaičiui į pavaduotojus netgi labai tiktų A.Kupčinskas.

O V.Grubliauskui į pavaduotojas labai tiktų N.Puteikienė, nes ji protinga moteris, gebanti patarti, kai reikia.

Paklausta, kokiems asmenims geriau nekelti kojos į politiką, astrologė V.Budraitytė tvirtino, kad pirmiausia per jauniems ir bevaliams. Bevaliams, kurie gal per daug išgeria, per daug valgo ir t.t.

„Politika yra labai atsakingas darbas, nors visi galvoja, kad čia labai lengva ir paprasta. Nors iš tikrųjų tai yra labai didelė atsakomybė, tik kažkodėl niekas negalvoja apie didelę atsakomybę, - sakė ji. - Juk būti meru reiškia valdyti ūkį, reikia orientuotis į „didelį dvarą“. Taigi tokiam ūkiui reikia žmonių, kurie galėtų pritaikyti savo patirtį, reikia žmonių, kurie patys ką nors nuo nulio sukūrė ir iš to nulio galėtų sukurti kažką politikoje.“

Vilnius

Atsisėsti į Vilniaus mero kėdę, pasak astrologės, neblogus šansus turi Naglis Puteikis ir Remigijus Šimašius. Palyginti su kitais kandidatais, jie turėtų pasirodyti tikrai gerai.

„Naglis Puteikis šiaip yra stiprus, tik šiek tiek Saturnas jo pažeistas. Tiesa, noriu akcentuoti, kad šio žmogaus atsakomybė už miestą būtų lengva, būtų per mažai empatijos su miesto gyventojais. Beje, jis nėra toks atsakingas už žemę, už miestą ir jo gyventojus. Naglis, sakyčiau, yra net meniškas“, - kalbėjo V.Budraitytė.

Vis dėlto N.Puteikio horoskopas yra labai geras ir jis kuo toliau, tuo labiau žengs į valdžią. Be to, astrologė atkreipė dėmesį, kad Naglis - labai geras senovinis pagoniškas vardas. O žmonės, turintys pagoniškus vardus, yra gerokai stipresni už kitus.

„2016 metai N.Puteikiui bus sunkesni, bet jis yra sėkmės lydima asmenybė, ypač harmonizuojantis su savo ponia (žmona - aut. past.). Taigi manau, kad Puteikių šeima ateityje Lietuvai gali nuveikti daug ką gero, tačiau ne šiais metais“, - sakė ji.

R.Šimašius - mąstantis, gana subjektyvus ir per daug inertiškas politikas. Tačiau žvaigždės sako, kad jis daugiau šansų turės per dar kitus rinkimus.

„2014 metai Remigijui buvo neblogi, šie metai taip pat bus geri, tačiau 2016, 2017-ieji bus sudėtingesni, tai intrigų metai, tačiau šis žmogus susitvarkys su mestais iššūkiais ir iš lėto kops į politikos olimpą, - prognozavo astrologė. - R.Šimašius yra augantis politikas.“

Tuo metu tautininkas Julius Panka, V.Budraitytės nuomone, į merus nepateks, tiesiog ne jo laikas. Kol kas šis žmogus tik rodosi visuomenei, leidžia su savimi kitiems susipažinti ir tai yra labai teisinga pozicija.

„Beje, J.Pankai neprošal pagalvoti apie sveiką gyvenseną, nes politika yra truputį teatras, reikia stengtis gražiai atrodyti“, - akcentavo V.Budraitytė.

Artūras Zuokas. Astrologė tvirtino, kad jis - labai nerami asmenybė, aktyvaus proto. O 2015 metai jam bus sunkumų, įtampos metai. A.Zuokui reikės įdėti labai daug pastangų, kad taptų meru.

„Gali būti ir taip, kad Vilniaus meras nesikeis ir mes vėl turėsime A.Zuoką, mat jis turi labai tvirtą partinio politiko liniją. Tačiau šįmet pirmąjį pusmetį, ypač sausį, vasarį, labai suaktyvės A.Zuoko priešai. Nors galbūt jis manys, kad tie žmonės yra neutralūs arba netgi jo draugai, paaiškės, kad visgi priešai. Taigi šiam politikui toks perspėjimas“, - kalbėjo V.Budraitytė.

Žvaigždės sako, kad dar vieną kandidatą į Vilniaus merus Petrą Gražulį žmonės myli, gal todėl ir renka, tačiau V.Budraitytė atkreipia dėmesį, kad šis žmogus - „nemeriškas“. Jis labiau vedantis plačias mases į tikslą, tačiau laimėti mero rinkimus jam nėra galimybių.

„Mano nuomone, meras turi tyliai ramiai dirbti, o P.Gražulis iš tų asmenybių, kurios švaisto energiją. O žmonės, kurie daug energijos švaisto kalbomis, smulkiais veiksmais, paprastai tikslo nepasiekia“, - argumentavo astrologė.

Kaunas

Domimės, kas Kauno laukia. Astrologė neabejoja, kad didžiausias galimybes eiti Kauno mero pareigas turi verslininkas Visvaldas Matijošaitis, po jo seka dabartinis Kauno meras Andrius Kupčinskas.

„V.Matijošaitis turi puikius šansus, tačiau jam patarčiau iki pat 2016 metų pavasario dar labai ramiai gyventi ir per daug niekur nelįsti, - patarė astrologė. - Šis verslininkas uždirba daug, nes jo Merkurijus yra atsiskyrusi planeta ir su niekuo nesusijusi. O Merkurijus yra ne tik prekyba, bet ir protas. Todėl šis žmogus yra laisvas, mąsto laisvai, mažiau susijęs su komanda.“

Tiesa, dabartinis Kauno meras A.Kupčinskas turi neblogus šansus, nes šie metai jam yra palankūs, tačiau, anot V.Budraitytės, šis politikas - dar tik augantis politikas.

„O Vydas Gedvilas tikrai nelaimės, nes paskutinę minutę jam bus pakištos kojos“, - trumpai tarė astrologė.

Kitas kandidatas Rimantas Mikaitis irgi nebus išrinktas, žvaigždės rodo, kad kol kas jam nepalankus metas eiti į Kauno merus.

„Šis žmogus daugiau dirba į ateitį, jis ir pats puikiai supranta, kad šie merų rinkimai - ne jo,“ - sakė V.Budraitytė.

Astrologė komentavo kitą kandidatę Orintą Leiputę, ji atsakinga, stipri, siekianti tikslų, tačiau galimybių, kad moteris bus išrinkta, nedaug. O.Leiputė, pasak V.Budraitytės, turi išreikštą tobulos vykdytojos savybę.

Klaipėda

Klaipėda, regis, ir vėl turės tą patį merą Vytautą Grubliauską, bent jau taip sako žvaigždės. Tačiau neblogus šansus turi ir Agnė Bilotaitė. Garsi astrologė teigė, kad mato tik du realius kandidatus į Klaipėdos mero postą - V.Grubliauską ir A.Bilotaitę.

„Tiesa, V.Grubliauskas šiais metais turėtų labai saugotis priešų, nes jie suaktyvės. V.Grubliauskui reikia labai stiprinti valią, labai save saugoti, nes prieš jį bus didelė konfrontacija, bus mėginimų jį nuversti tiesiogine šio žodžio prasme. Tačiau jis turėtų laimėti šiuos rinkimus“, - prognozavo V.Budraitytė.

Tuo metu Nina Puteikienė irgi turi šiokių tokių šansų, nes iš prigimties palytėta gamtos palaikymo. „Tačiau ši moteris turi per daug emocijų ir jos N.Puteikienei neleidžia kryptingiau veikti. Jai trūksta agresyvumo siekiant savo tikslo“, - sakė ji.

Astrologė sakė, kad ir Lilija Petraitienė neblogai pasirodys rinkimuose, bet nelaimės. Nors ateityje Klaipėdai tikrai vadovaus moteris.

„Jeigu šiais metais Ivano Romanovo kas nors nežinojo, tai tikrai visi pažins. Jis labai sušvytės. Tačiau dėl galimybių - kaip jau sakiau, manau, bus išrinktas V.Grubliauskas. Tačiau I.Romanovas save dar gali parodyti, nes jo geras horoskopas ir šiais, ir kitais metais“, - tvirtino V.Budraitytė.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder