Astrologinė prognozė birželio 4-ajai, ketvirtadieniui

Astrologinė prognozė birželio 4-ajai, ketvirtadieniui

Protingos mintys:

„Lygiai taip pat kaip pykčio reikia vengti ir pataikauti žmonėms: ir viena, ir kita yra antivisuomeniška ir žalinga“ (Markas Aurelijus).

***************

Astrologinė prognozė birželio 4-ajai, ketvirtadieniui

AVINAS. Nelengvai seksis pasidalinti įtakos sferas, derėtis, rasti rėmėjų. Dėl kažkokių aferų, pinigų, išlaidų galimi nemalonumai ar šiaip įtampa. Galbūt naujai įvertinsite santykius su žmonėmis, kuriuos seniai pažįstate. Opus bus autoriteto klausimas.

JAUTIS. Tai, kaip klostysis jūsų reikalai, stipriai priklausys nuo kitų žmonių nusiteikimo, palankumo ir įvertinimo. Diena parodys, kas stipresni ir gudresni – jūs ar jūsų konkurentai. Jeigu suklydote ir dabar tai paaiškėjo, stenkitės ištaisyti padėtį.

DVYNIAI. Bus nelengva dėl kažko svarbaus susitarti, susiderėti su antrąja puse, verslo partneriais. Gali būti, kad nesutaps norai, tikslai ar galimybės. Nenuleiskite rankų – ieškokite pozityvaus sprendimo. Saugokite sveikatą.

VĖŽYS. Būsite kūrybingi, veiklūs. Vis dėlto galite gauti šiek tiek mažiau atlygio ar dėmesio, nei tikėjotės. Galbūt dėl kažkokio įvykio jums teks guosti vaikus arba draugus.

LIŪTAS. Šiandien plušėsite be didelio ūpo. Vargu ar pavyks gauti planuotų pinigų, sudaryti sutartį. Tačiau nuotaiką praskaidrinti gali meilės laiškas, paskirtas pasimatymas.

MERGELĖ. Turėtumėte nemažai nuveikti, jeigu jūsų veikla susijusi su ryšiais, spauda, transportu, komercija. Vis dėlto nereikalaukite per daug iš tų, kurie gali, bet nenori suteikti jums informacijos, tarpininkauti.

SVARSTYKLĖS. Šiandien derėtų būti ypač santūriems ir draugiškiems su aplinkiniais, nes kitam žmogui padaryta skriauda grįš bumerangu. Komercinius ir prekybinius sandorius sudarinėkite labai apdairiai.

SKORPIONAS. Turėsite nemažai rūpesčių, galbūt susijusių su nekilnojamuoju turtu, indėliais, verslu ir pan. Išgirsite įvairių nuomonių jus dominančiais klausimais ir tai dar labiau sujauks jūsų supratimą apie tai, kaip geriau pasielgti ar pasirinkti.

ŠAULYS. Jūsų reakcija šiandien bus sulėtėjusi, todėl vargins greitas tempas, kitų žmonių reiklumas, priekabumas. Pažįstamas žmogus gali jūsų prašyti abejotinos paslaugos.

OŽIARAGIS. Tikriausiai atsiras kliūčių, dėl kurių teks koreguoti nusibrėžtus planus. Susitikimai, pokalbiai su draugais, pažįstamais kažkiek padės jums susivokti savyje ir situacijoje, tačiau to per mažai, kad pavyktų priimti tinkamus sprendimus.

VANDENIS. Nelengva bus susitarti dėl dalykinių aktualijų. Nesklandžiai judantys darbai pasiglemš didelę dalį jūsų energijos. Būtų gerai, jei sugebėtumėte įtraukti į veiklą tinkamus žmones.

ŽUVYS. Pokalbis su specialistu, solidžiu asmeniu gali paskatinti susitvarkyti dokumentus, juridinius arba finansinius formalumus. Tačiau galite sulaukti ir nemalonių pastabų, kritikos.

 

Birželio 4-oji – Tarptautinė vaikų, nukentėjusių nuo agresijos, diena.

1982 m. birželio 4 d. Beiruto gyvenamuosiuose rajonuose Izraelio kariai subombardavo namus. Žuvo šeimos, tarp kurių – daug vaikų. Tų pačių metų rugpjūčio 19 d. Jungtinių Tautų Organizacijos Generalinė Asamblėja paskelbė birželio 4-ąją Tarptautine agresijos prieš vaikus diena. Išleista speciali rezoliucija.

Birželio ketvirtoji, ketvirtadienis – 156-oji metų diena (ketvirtoji 23-iosios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 210 dienų.

Savo vardadienius šiandien švenčia Dausprungas, Deimena, Kornelijus, Rūta, Vincentas (Vincė);

rytoj: Elvyra, Kantalgas, Kantalgė, Kantas, Kantautas, Kantautė, Kantenis, Kantė, Marcė, Namkantas, Namkantė, Namkinta, Namkintas, Namkintė;

poryt: Mėta, Norberta, Norbertas, Norbudas, Norbudė, Paulina, Tauras, Taurė, Taurius, Taurys.

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 04.47, leidžiasi 21.48. Dienos ilgumas – 16.01.

Šiandien – septintoji Mėnulio priešpilnio diena.

Saulė Dvynių ženkle.

**************

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder