Astrologija: ateina Baltojo Kiškio metai

Astrologija: ateina Baltojo Kiškio metai

Ateina Baltojo Kiškio (Triušio) metai. Šį gyvūną kinai laiko teigiamu, mylinčiu šeimą ir atkakliai siekiančiu tikslo. Netikėkite tais, kurie tvirtina, kad kiškis bailokas! Kinijos astrologai įsitikinę, jog jei jau ilgaausis užsibrėžė kokį nors tikslą - jis nieko neišsigąs ir būtinai jį pasieks. O ką ateinantys metais pagal kinų burtų knygas žada žmonėms, gimusiems po įvairiais dvylikos metų ciklo simboliais?

Gimusieji Pelės metais sėkmingai tvarkys reikalus. Galbūt pagausės šeima, juk triušis - naminis gyvūnas, mėgsta jaukumą ir šilumą. Pasistenkite daugiau būti namuose ir laisvalaikį skirti bendravimui su giminėmis ir artimaisiais.

O štai Jaučiai Kiškio metais turi būti atsargūs ir vengti visokiausių avantiūrų. Jei jau ką nors sumanėte, tai pirmiausia pasitarkite su giminėmis ir artimaisiais. Neskubinkite įvykių, ir tuomet viskas pavyks.

Tigrai Kiškio metais turėtų būti labai atidūs ir nemegzti abejotinų pažinčių. Metų pabaigoje jūsų laukia sėkmė tiek darbe, tiek asmeniniame gyvenime.

Kiškiams jų pačių metais kinų astrologai vienu balsu žada sėkmę ir didelius laimėjimus. Galite praturtėti, juk pagal burtų knygas ilgaausiui sekasi prekiauti ir tvarkyti finansinius reikalus. Kinai mano, kad Kiškio metais gimę žmonės moka uždirbti ir protingai leisti pinigus. Sandoriai Kiškiui visada duos naudos. Žodžiu, Kiškiai, tai jūsų metai! Gyvenkite ir džiaukitės!

Drakonai ateinančiais metais neturėtų tikėtis didelių laimėjimų. Kuo daugiau laiko skirkite šeimai, stenkitės ilgam neišvykti. Pasirūpinkite sveikata, sportuokite.

Gyvatės Kiškio metais daug keliaus. Užmegsite naujų pažinčių. Kinų astrologai teigia, kad pastarieji metai Gyvatei buvo nelengvi, tad dabar pagaliau bus galima atsipalaiduoti. Susitvarkys asmeninis gyvenimas, šeimoje viešpataus santarvė.

Arkliai 2011 metais turėtų būti apdairesni. Būkite atidūs aplinkiniams, ir tada viskas eis kaip iš pypkės. Tiesa, su sąlyga, kad jūs atkakliai dirbsite.

Avinams metai bus sėkmingi. Galite būti paaukštinti tarnyboje. Pelnysite priešingos lyties simpatijas. Triušio metais jūs dažnai būsite tarp artimų žmonių, teiksite jiems paramą, o teisingas požiūris leis išspręsti senus klausimus.

Beždžionės metais gimusiems žmonėms ateinantys metai bus labai sėkmingi verslo srityje. Imkitės bet kokių, net labai rizikingų projektų. Nepražiopsokite savo šanso, atėjo metas veikti, nes geresnio laikotarpio kaip Kiškio metai nesugalvosi. Stebėkite savo fizinę formą, ir tada gera nuotaika jums bus garantuota visus metus.

Gaidžiui 2011 metai bus gana ramūs, laisvalaikį galima skirti pasivaikščiojimams ir kelionėms. Praėję metai buvo ne iš lengvųjų. Bet kitąmet galėsite gerai pailsėti ir sukaupti jėgų.

Gimusieji Šuns metais turėtų daugiau dėmesio skirti vidiniam tobulėjimui. Jūs įgysite naujų žinių ir ugdysite dvasines savybes. Atsiras daug naujų bičiulių. 2011 metai bus palankūs tiems, kurie nori turėti šeimą. O štai imtis naujo darbo šiemet neverta. Pagaliau ir verslas lengvos sėkmės nežada.

Kiaulei 2011 metai praeis be didesnių problemų. Bet būkite atidūs artimiesiems, priešingu atveju jūs galite niekais paversti santykius su mylimais žmonėmis ir draugais. Pagalvokite apie šeimos laimės kūrimą.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder