Astrologės Violetos Liaugminienės 2012 metų prognozės dvylikai Zodiako ženklų

Astrologės Violetos Liaugminienės 2012 metų prognozės dvylikai Zodiako ženklų

Avinas: nesėkmės pagaliau baigsis

Nuo pačios Naujųjų metų pradžios Avinas galės lengviau atsipūsti: šį ženklą paliks Juodasis Mėnulis. Ištisus devynis mėnesius persekiojusios nesėkmės, baimė ir įtampa pagaliau liausis. Todėl tie Avino ženklo atstovai, kurie sugebėjo išsaugoti savo verslo pozicijas, neleido įsišėlti šeimyniniams skandalams, galės mėgautis ramesniu gyvenimu, kurio senokai laukė.

Galite tikėtis gausesnių pajamų arba naujų pajamų šaltinių. Tačiau elkitės apdairiai, nes galite būti gundomi neteisėtais pinigais. Vėliau likimas gali pareikalauti sumokėti už silpnumą.

Nuo birželio vidurio Jums bus palankus metas užmegzti naujas pažintis, mokytis, tvarkyti teisinę dokumentaciją, keliauti.

Jautis: užgrius netikėtumai

Šie metai gali iš jūsų pareikalauti didesnės kantrybės ir tolerancijos. Jūsų tingią ir patogią sėkmę gali pradėti tampyti už ūsų Juodasis Mėnulis Lilit. Ir nors gali žlugti puikiai apskaičiuoti planai, kaip perkūnas iš giedro dangaus užgriūti netikėtumai, žinokite: tai laikina.

Savybės, kurios jums leis ne tik atsilaikyti prieš likimo gūsius, bet ir užgrūdins, yra kantrybė ir sąžiningumas.

Metų pradžioje galite pajusti labia stiprų dvasinį palaikymą tiek iš realių žmonių, tiek iš dvasinio pasaulio. Gali sustiprėti intuicija. Periodas palankus savianalizei, dvasiniams ieškojimams.

Nuo birželio antros pusės gali pasitaisyti finansiniai reikalai. Šiuo metu nevenkite naujų kontaktų ir pažinčių. Jie gali jums atverti visiškai naujas galimybes.

Dvyniai: perkainosite vertybes

Pirmąjį pusmetį nereikėtų imtis aktyvios veiklos. Šis laikotarpis gali pareikalauti iš jūsų susikaupimo ir koncentracijos. Gali tekti atsakyti į svarbesnius sau išsikeltus klausimus -pasaulėžiūros bei vertybių. Bet kokia vienatvė jums išeis tik į naudą. Todėl jei šiuo metu užsiimsite meditacija ar paprasčiausiai išeisite kasmečių atostogų, galite pradėti visiškai kitaip vertinti jau žinomus reiškinius, žmones, situacijas.

Santykiai su mylimais žmonėmis gali prarasti šviesias ir ryškias spalvas dėl buitinių, teisinių ar finansinių įsipareigojimų. Gali būti, kad jūsų mylimi žmonės iš jūsų tikėsis visai ne to, ko jūs manėte. Romantiškesnių aplinkybių Dvyniai gali tikėtis tiktai metų gale.

Nuo birželio mėnesio galite pajusti naujų jėgų antplūdį. Kils noras pradėti naujus projektus, leistis į keliones, mokytis. Stenkitės elgtis ryžtingai ir drąsiai, nebijokite išsakyti savo idėjų. Visas naujas jūsų iniciatyvas gali lydėti sėkmė.

Vėžys: pajusite laisvės poreikį

Ateinantys metai padidins Vėžio draugų ratą. Gali tekti daugiau laiko praleisti bičiulių kompanijoje, kuri daug dėmesio skirs komfortui, geram maistui, vynui, prabangai.Nepaisant to, kai kuriais jų galite nusivilti. Arba priešingai - pasikeis draugų požiūris į jus. Laikotarpis gali išsiskirti ir dideliu visuomeniniu aktyvumu.

Jums gali kilti didžiulis laisvės poreikis, tačiau neperlenkite lazdos ir nepažeiskite įstatymų, nes gali atsitikti visiškai priešingai nei jūs tikitės. Juodasis Mėnulis gali provokuoti ginčytis, įrodinėti savo tiesas, kelti perversmus.

Daugelis Vėžių šiais metais gali užsiimti nekilnojamo turto reikalais - statybomis, remontu, pirkimu, pardavimu.

Liūtas: išskleisite galimybių sparnus

Nors jūsų karjeroje gali vykti stiprūs sukrėtimai, tai jums gali išeiti į gera. Paskui Juodąjį Mėnulį skubantis Jupiteris gali gerokai išplėsti jūsų galimybes. Galbūt artėjantys pokyčiai padės jums apsispręsti daryti tai, ką seniai svajojote, arba būsite įtraukti į visiškai kitokią veiklą, kurioje labiau atsiskleis jūsų gabumai ir įgūdžiai.

Nuo birželio vidurio jums bus suteikta daugiau laisvės ir jūs galėsite realizuoti senai puoselėtus planus. Daug ką sugebėsite nuveikti ir visuomeninėje veikloje. Nemažai dėmesio skirsite draugams, intelektualiai, kūrybinei veiklai. Tačiau nepersistenkite: pernelyg aktyvi jūsų veikla gali sukelti sveikatos sutrikimų. O buitinės problemos tarsi kaulas gerklėje neleis pilnai atsiskleisti jūsų kūrybiniam potencialui.

Mergelė: užlies energijos banga

Pirmoji metų pusė skatins rūpestingąsias Mergeles siekti visuomeninio įvertinimo. Sėkmingai laikysite įvairiausius egzaminus, dalyvausite konkursuose. Tai ypač sėkmingas laikotarpis Mergelėms, dirbančioms protinį darbą, užsiimančiomis įstatymų leidybos, pasaulėžiūros formavimo, politine, akademine ir pedagogine veikla.

Iki liepos galite jausti aktyvumą, energijos pakilimą. Jums nestigs drąsos ir ryžto pradėti naujus darbus. Tačiau būkite atsargūs ir nepasiduokite jums nebūdingam impulsyvumui ir pykčiui. Nuo liepos mėnesio pasistenkite racionaliau kontroliuoti savo finansines išlaidas.

Svarstyklės: pereisite į šviesesnį etapą

Bet kokios permainos jums gali atnešti naujas galimybių ir sėkmę. Nors kartais gali atrodyti, kad žemė tarsi slysta iš po kojų, žinokite, kad tai tik gyvenimo egzaminai, kuriuos sėkmingai išlaikę pereisite į naują šviesesnį etapą.

Iki birželio vidurio palankus metas skolintis ir skolinti pinigus. Bus aktualūs nekilnojamojo turto reikalai. Gali tekti pirkti, parduoti, arba atnaujinti savo būstą.

Tai taip pat puikus metas atsisakyti žalingų įpročių, visiškai pakeisti savo gyvenimą.

Nuo birželio vidurio galite drąsiai leistis į tolimas keliones. Bet kokia veikla užsienyje turėtų būti sėkminga. Antroje metų pusėje galite sėkmingai laikyti įvairius egzaminus, laimėti įvairiausius konkursus, pelnyti visuomeninį pripažinimą. Galite būti įtraukti į švietėjišką veiklą.

Skorpionas: atrasite antrąją pusę

Pirmasis pusmetis gali pareikalauti iš jūsų tolerancijos savo partneriams. Tarp jūsų gali kilti įtampos. Gali būti sunku suprasti vieniems kitus. Pasistenkite neįsivelti į nereikalingus ginčus. Tik nuo jūsų kantrybės ir išminties priklausys tolesni santykiai su artimu žmogumi.

Vieniši Skorpionai pagaliau atras savo širdies draugą ar draugę. Tačiau rinkdamiesi gyvenimo partnerį būkite atidūs. Šiuo metu reikėtų ypatingai rūpestingai pasverti visus "už" ir "prieš."

Antrasis pusmetis bus labiau palankus atsikratyti jums nebereikalingų įpročių, įgrisusių santykių. Jei jūs nusiteikę pakeisti savo gyvenimą iš pagrindų, tai šis laikotarpis tam bus ypač geras.

Kai kurie Skorpionai gali sulaukti palikimo.

Šaulys: užbaigsite ką pradėję

Pirmąjį pusmetį gali tekti daugiau dėmesio skirti buitiniams klausimams. Būsite logiški, susikoncentravę, racionalūs ir kantrūs. Savo paslaugumu ir geraširdiškumu galite pelnyti aplinkinių simpatijas. Padėdamas kitiems galite puikiai pajusti savo vertę ir reikalingumą. Sunkiausius ir nuobodžiausius darbus pavyks atlikti lengvai, be įtampos. Baigsite seniai atidėliotus darbus.

Nuo birželio vidurio jums palankus laikas susirasti gyvenimo draugą. Jau susituokę Šauliai daugiau dėmesio skirs savo partneriui. Kita vertus, šiuo metu gali kilti ir daugiau ginčų, konfliktų. Galite dalyvauti teisminiuose procesuose.

Ožiaragis: laukia romantiški nuotykiai

Daug pasitenkinimo pirmąjį pusmetį jums suteiks kūrybiniai procesai. Būsite kupinas idėjų ir sumanymų. Dirbsite viršvalandžius to nė nepastebėdami. Tačiau kad ir kaip būsite užsiėmę,vis dėlto sugebėsite atrasti laiko pasilinksminimams. Kompanijose galite pasijusti esąs visų dėmesio centre. Šiuo metu galite rengti puikius pristatymus, prezentacijas - su didžiuliu dėmesiu bus sekamas kiekvienas jūsų žodis.

Kai kurių Ožiaragių širdys gali suvirpėti pajutusios kažkieno žvilgsnį. Galimi romantiški nuotykiai. Nuostabios šio laikotarpio nuotaikos gali ilgai įstrigti jūsų atmintyje.

Gali tekti nemažai dėmesio skirti ir savo vaikams. Naujai atsivėrusios atžalų galimybės leis didžiuotis jomis, tačiau kartu gali sukelti ir nemažai rūpesčių.

Vandenis: rūpinsitės būsto reikalais

Pirmoji metų dalis - tai laikas, kada jus ypač domins nekilnojamojo turto reikalai. Galbūt nuspręsite jį parduoti ar pirkti jį, o gal tik pakeisite pabodusį interjerą.

Stengsitės kuo daugiau laiko praleisti savo namuose, rūpesčiu apgaubsite šeimą ir artimuosius. Daugiau laiko skirsite tėvams. Gali kilti noras domėtis savo kilme, giminės istorija. Ilsėtis veršitės į gamtą.

Nuo birželio vidurio pajusite, kaip kyla pasitikėjimas savo jėgomis. Jausitės iškalbingas, sąmojingas, pritraukiantis daugelio dėmesį. Daugiau laiko skirsite pramogoms, linksmoms kompanijoms.

Galite tikėtis meilės nuotykių.

Žuvys: būsite aktyvūs ir smalsūs

Daugiau dėmesio galite skirti mokslams. Puikiai tvarkysitės su informacija, tačiau nederėtų besalygiškai ja pasitikėti. Pasistenkite kontroliuoti savo smalsumą ir nekiškite nosies kur nereikia. Kai kuriuos jūsų klausimus kai kas gali įvertinti kaip netaktą ar storžieviškumą.

Šiuo metu reikėtų būti atsargesniems tvarkant juridinius reikalus. Prieš padėdami savo parašą, atidžiai perskaitykite, ką pasirašote. Nors naujos pažintys, užmegztos šiuo metu, gali pasirodyti nuoširdžios ir netgi atveriančios naujas galimybes, neskubėkite jų vertinti iki galo.

Nuo antros birželio pusės daugiau dėmesio skirsite namams. Iš namiškių galite sulaukti ir didžiausios paramos bei palaikymo savo sumanymams realizuoti. Gali tekti užsiimti nekilnojamojo turto reikalais. Daugiau laiko praleisite gamtoje.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder