Arnoldo Švarcenegerio žmona paprašė skyrybų

Arnoldo Švarcenegerio žmona paprašė skyrybų

Buvusi televizijos žurnalistė Marija Šraiver (Maria Shriver) penktadienį kreipėsi į teismą, prašydama ją išskirti su savo vyru, buvusiu Kalifornijos gubernatoriumi ir kino žvaigžde Arnoldu Švarcnegeriu (Arnold Schwarzenegger).

Garsiajam Kenedžių (Kennedy) šeimos klanui priklausanti M. Šraiver skyrybų prašymą motyvuoja "neįveikiamais nesutarimais". Ji nepatikslino, nuo kurio momento sutuoktiniai iš esmės gyvena atskirai.

A. Švarcnegeris ir jo žmona prieš pusantro mėnesio paskelbė nusprendę skirtis po 25 santuokos metų. Arnoldas ir Marija gyvena atskirai, bet kartu augina keturis bendrus vaikus. "Terminatiorus" prisipažino, kad žmona jį paliko, sužinojusi, jog vyras jai buvo neištikimas ir turi nesantuokinį vaiką. Šio vaiko motina apie 20 metų dirbo pas sutuoktinius namų tvarkytoja.

Respublikonas A. Švarcnegeris buvo išrinktas Kalifornijos gubernatoriumi per pirmalaikius rinkimus 2003 metų spalio 7-ąją, o 2006 metų lapkritį jis buvo perrinktas antrai, paskutinei įstatymo leidžiamai kadencijai. Jo įgaliojimai šiame poste baigėsi 2011 metų pradžioje.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder