Arnoldą Švarcnegerį ir jo žmoną išskyrė nesantuokinis vaikas

Arnoldą Švarcnegerį ir jo žmoną išskyrė nesantuokinis vaikas

Arnoldas Švarcnegeris (Arnold Schwarzenegger) ir jo žmona Marija Šraiver (Maria Shriver) išsiskyrė, kai jis jai prisipažino turįs nesantuokinį vaiką su namų tvarkytoja, rašo laikraštis "Los Angeles Times". Vaikui šiuo metu yra daugiau nei dešimt metų.

Pora gegužės 9-ąją po 25 santuokos metų paskelbė apie skyrybas. Anot "Los Angeles Times", M. Šraiver jau prieš tai išsikraustė iš šeimos namų.

A. Švarcnegeris laikraščiui perduotame raštiškame pareiškime teigia, kad savo žmonai apie nesantuokinį vaiką papasakojo, kai baigėsi jo kadencija Kalifornijos gubernatoriaus poste. Jis pabrėžė suprantąs savo šeimos ir draugų pyktį bei nusivylimą.

"Aš prisiimu visišką atsakomybę už tą skausmą, kurį sukėliau. Aš atsiprašiau Marijos, savo vaikų ir savo šeimos. Aš labai apgailestauju", - rašo A. Švarcnegeris.

Jis paprašė žiniasklaidos gerbti jo žmonos ir jo šeimos privačią sferą. Jei jis ir nusipelnė visuomenės dėmesio ir kritikos, tačiau tik ne jo šeima.

M. Šraiver atstovas "Los Angeles Times" sakė, kad komentarų nebus.

Laikraštis nepaviešino nei buvusios namų tvarkytojos, nei vaiko vardo. Tačiau rašoma, kad moteris pas šeimą dirbo 20 metų iki šių metų sausio.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder