Antradienio horoskopas 12-kai zodiako ženklų

Antradienio horoskopas 12-kai zodiako ženklų

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 5.00, leidžiasi 21.49. Dienos ilgumas – 16.49.

Šiandien – antroji Mėnulio delčios diena.

Saulė Vėžio ženkle.

**************

Protingos mintys:

„Žmogus, kuris tvirtai ko nors siekia, priverčia likimą nusileisti“ (M. Lermontovas).

**************

Astrologinė prognozė liepos 14-ajai, antradieniui

AVINAS. Daug dirbsite, skaičiuosite ir planuosite, todėl rezultatas nenuvils. Tikėtina materialinė nauda, pasipelnymas. Nebūkite pernelyg griežti ir reiklūs tiems, su kuriais kartu gyvenate, dirbate.

JAUTIS. Įdomių perspektyvų gali pasiūlyti įtakingas asmuo. Galbūt nudžiugins internetu gauta informacija. Suaktyvės romantikos ištroškę jums neabejingi asmenys. Visgi laiko atsakui jums gali pritrūkti – staiga suliepsnoję jausmai gali greitai ataušti.

DVYNIAI. Galimi interesų neatitikimai, slaptos intrigos. Galbūt jums pritrūks pinigų, o tie asmenys, kurie jums gali padėti arba yra skolingi, liks pasyviai abejingi. Nesusiviliokite abejotinais pasipelnymo būdais.

VĖŽYS. Teks nemažai bendrauti, ieškoti kolektyvinių sprendimų, demonstruoti, ką sugebate. Meilės santykiuose padaugės aistros, bet tuo pačiu – ir įtarimų, pavydo, konkurencijos.

LIŪTAS. Šiandien galimas netikėtas išbandymas ir emocinis stresas. Pašnekovų elgesys gali slėpti savanaudiškus ir nelabai padorius motyvus. Tačiau kai kurie pokalbiai, susitikimai bus išties naudingi.

MERGELĖ. Šiandien visa savo esybe veršitės iš kasdienybės. Dirbdami svajosite apie atostogas, pramogas, o jeigu atostogaujate – apie darbą ir pinigus. Galbūt planuosite kelionę, būsimas studijas arba jau tvarkysite su tuo susijusius formalumus.

SVARSTYKLĖS. Dėl pinigų, skolų, mokesčių, alimentų, turto ar pelno dalybų gali kilti nesutarimų arba šiaip augs įtampa. Partneris arba rėmėjas gali sutikti jums padėti, tačiau iškels nelengvas sąlygas.

SKORPIONAS. Galite nukentėti dėl nesitaikstymo su neteisėtais kitų asmenų veiksmais, siekiais. Tikriausiai įgysite priešų. Tačiau tuo pat metu kai kurie jums nepalankūs asmenys gali tapti draugais, gerbėjais.

ŠAULYS. Įmanomi darbiniai nesklandumai, netikėta sveikatos problema ar kt. Tačiau gali būti, kad kas nors sutiks tarpininkauti, jeigu norite gauti paskolą, ieškotės darbo, papildomo pajamų šaltinio ir pan.

OŽIARAGIS. Šiandien ant kortos galite pastatyti ne pagal galimybes, o iš gryno azarto ar aistros. Nusimato egzotiški potyriai su ne mažiau pikantiškomis pasekmėmis. Gali susikomplikuoti jums svarbūs santykiai. Seksis kūrybinės sferos atstovams.

VANDENIS. Gali prasiveržti ilgai kaupta įtampa tarp jūsų ir artimo žmogaus arba dalykinio partnerio. Pasisaugokite avarijų, elektros iškrovos. Būtų gerai, jei leistumėte sau bei šeimos nariams kiek atsipūsti, pasirūpinti komfortu, sveikata.

ŽUVYS. Turėsite įdomių susitikimų ir pokalbių arba kitų būdu gausite aktualios bei kiek netikėtos informacijos. Tam tikra prasme situacija intriguos. Teks spėlioti, ar sekasi įtikti dominančiam asmeniui, ar ne be reikalo neriatės iš kailio.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder