Amerikiečių roko grupė „Red Hot Chili Peppers“ surengs koncertą prie Egipto piramidžių

Amerikiečių roko grupė „Red Hot Chili Peppers“ surengs koncertą prie Egipto piramidžių

Legendinė amerikiečių roko grupė „Red Hot Chili Peppers“ (RHCP) pirmą kartą surengs koncertą Gizos plynaukštėje priešais visame pasaulyje žinomas Egipto piramides. Tai ketvirtadienį pranešė laikraštis „Egyptian Streets“.

Koncertu prie Gizos piramidžių RHCP baigs savo dvejus metus trunkančias pasaulines gastroles, skirtas 11-ojo grupės albumo „The Getaway“ pasirodymui. Legendinė grupė jį surengs kovo 15-ąją.

„Red Hot Chili Peppers“ tik antrą kartą savo istorijoje koncertuos Afrikos žemyne. Pirmą kartą RHCP muzikantai lankėsi Afrikoje 2013 metais, kai surengė du koncertus Pietų Afrikos Respublikoje.

Amerikiečių roko grupė - viena populiariausių pasaulyje, ją taip pat lydi didelė komercinė sėkmė. RHCP yra pelniusi septynis „Grammy“ apdovanojimus ir pardavusi daugiau kaip 80 milijonų savo albumų kopijų visame pasaulyje.

Iki „Red Hot Chili Peppers“ unikali galimybė koncertuoti Gizos plynaukštėje buvo suteikta tik įžymiausiems šiuolaikinės muzikos atlikėjams. Tarp jų - amerikiečių dainininkas Frankas Sinatra (1970), roko grupės „Pink Floyd“ (1971) ir „Scorpions“ (2005). 2010 metais prie didžiųjų Egipto piramidžių Kairo pakraštyje solinius koncertus surengė amerikietė Mariah Carey, italų dainininkas Andrea Bocellis ir Kylie Minogue iš Australijos.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder