Aktorė Dženifer Lorens paskelbė apie karjeros pertrauką

Aktorė Dženifer Lorens paskelbė apie karjeros pertrauką

Karjeros piką pasiekusi „Oskaro“ laureatė aktorė Dženifer Lorens (Jennifer Lawrence), oficialiai paskelbė daranti dvejų metų pertrauką.

Dvidešimt septynerių metų aktorė tvirtina, kad šis sprendimas galutinis ir neginčijamas, o jos parašas net dvejus metus nepasirodys nė ant vieno filmo sutarties:„Neturiu jokių suplanuotų darbų artimiausiems dvejiems metams. Ką veiksiu? Negalvojau apie tai. Galbūt pradėsiu lipdyti puodus arba rasiu kitą įdomią veiklą. Artimiausią pusmetį tikrai ilsėsiuosi, o vėliau - žiūrėsime.“

Žurnalistams ėmus spėlioti, kad aktorės pasitraukimą sąlygoja noras sukurti šeimą arba galimas nėštumas, moteris atkirto nenorinti turėti vaikų: „Kasmet susilaukti vaikų noriu vis mažiau ir tai šiek tiek gąsdina. Nemanau, kad tai normalu. Būdama 21-22 metų negalėjau sulaukti akimirkos, kada tapsiu mama, o dabar...“

Filmų serija „Bado žaidynės“, kurioje vaidino aktorė, jai padėjo įkopti į žvaigždžių olimpą. Dž.Lorens net kelerius metus buvo įvardijama brangiausiai apmokama Holivudo aktore ir dirbo keliaudama iš vienos filmavimo aikštelės į kitą.

Aktorė teigia, kad artimiausiu metu kino teatrus pasieks keletas šiuo metu montuojamų filmų, kuriuose ji nusifilmavo. Vienas jų - psichologinis siaubo trileris „Motina!“ („Mother!“), nemažai prisidėjęs prie aktorę kamuojančio nuovargio. „Pirmą kartą perskaičiusi scenarijų sviedžiau jį į šiukšlių dėžę - negalėjau leisti jam likti mano namuose, jaučiausi užpulta ir išsekinta. Tai slegiantis jausmas. Tačiau būtent tai paverčia jį šedevru, o Dareną Aronovskį (Darren Aronofsky) - genialiu režisieriumi, su kuriuo visuomet norėsiu dirbti drauge“, - sako jauna moteris.

Spalio 27-ąją pasirodysiančiame filme „Motina!“ jaunavedžius įkūnijo Dž.Lorens ir Chavjeras Bardemas (Javier Bardem). Jaunavedžiams įsikūrus dideliame užmiesčio name, įsimylėjėliai mėgaujasi laime ir imasi kurti svajonių būstą. Ramią kasdienybę sudrumsčia sykį ant namų slenksčio išdygę paslaptingi nepažįstamieji, kurių pasirodymas ne tik sugriauna namuose tvyrojusią ramybę, tačiau ir tampa išbandymu jaunavedžių santykiams. Nepažįstamuosius juostoje įkūnija aktoriai Edas Haris (Ed Harris) ir Mišelė Pfaifer (Michelle Pfeiffer). Ar įsimylėjėliams pavyks išgelbėti idiliška atrodžiusią santuoką? O galbūt visa tai tebuvo iliuzija?

Parengta pagal priedą „TV publika“

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder