Agnei Stumbrei trūko krūtys

Agnei Stumbrei trūko krūtys

Stilistei Agnei Stumbrei nutiko nelaimė – netikėtai sprogo moteriai naujai sudėtos krūtys. Visai neseniai stilistė susimažino krūtinę ir įsidėjo naujus implantus.

„Jaučiau skausmus, lyg kas duria. Buvo jau dvi savaitės po operacijos, kaip ir turėtų praeiti, bet tie skausmai vis jautėsi“, - 19 val. 30 min. laidoje KK2 per LNK šį antradienio vakarą prisiminė A. Stumbrė.

Po operacijos A. Stumbrė buvo apibintuota tvarsčiais, dėvėjo specialią liemenėlę, moteris nusprendė pasižiūrėti, kas ten maudžia. Tik nusivyniojus tvarsčius pasigirdo pokštelėjimas.

„Garsas buvo „pokšt“. Du trikampiai iššoko, įplyšo krūtys“, - pasakos A. Stumbrė. Agnė prisimena, kad pasipylė kraujas: „Nemažai kraujo buvo. Iki kojų kraujas, labai baisu“.

Žinoma moteris pasakos, kad skausmas buvo nežmoniškas. Po šios nelaimės Agnė grįžo į Lietuvą ir kreipėsi į gydytojus. „Šeštadienį vėlyvą vakarą plyšo, antradienį parskridau, trečiadienį operavo. Prigėriau tiek vaistų nuo skausmo, kad, atrodė, vaidenasi“, - kalbės A. Stumbrė. Pacientę apžiūrėję medikai nustatė, kad trūko abi siūlės.

Visą istoriją tiesiai iš Agnės Stumbrės lūpų išgirsite šį antradienio vakarą laidoje KK2, 19 val. 30 min. per LNK.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder