A. Pogrebnojų nustebino šaulio uniforma pasipuošęs A. Veryga: davė valdžiai patarimą

A. Pogrebnojų nustebino šaulio uniforma pasipuošęs A. Veryga: davė valdžiai patarimą

Šeštadienio rytą spaudos konferencijoje su šaulio uniforma pasirodęs Sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga nustebino daugelį. Netikėtas aprangos pasirinkimas nepraslydo pro akis ir dizaineriui Aleksandrui Pogrebnojui – vyras įžvelgė, kad kariška uniforma besipuošiantys valdžios atstovai galėtų pasiekti įspūdingų rezultatų, bandant sukontroliuoti padėtį šalyje. 

Socialiniuose tinkluose pasidalijęs ministro nuotrauka A. Pogrebnojus svarstė, esą jei valdžios atstovai dažniau dėvėtų kario uniformą, Lietuvos gyventojai labiau laikytųsi disciplinos.  

„Šios dienos preskonferencijoje Ministras Aurelijus Veryga pasirodė su karine uniforma ir aš manau, kad tai puikus sprendimas, net siūlyčiau musų valdžiai dar daugiau: neįvedus šalyje karo padėties ir komendanto valandos visose svarbesnėse ir labiausiai matomose Lietuvos miestų vietose kariuomenę skubiai dislokuoti... 

Su džipais ir kareiviais su ginklais... Tai tikrai visus migam atgrasytų nuo nereikalingo po miestus ar pamiškes blaškimosi ir priduotu visiems biškį disciplinos, o įvaizdžio svarbume ir jo poveikiu masėms aš tikrai kažkiek gal nusimanau“, – socialiniame tinkle rašė A. Pogrebnojus. 

A. Pogrebnojus sulaukė aplinkinių pritarimo, o kai kurie net pačiam dizaineriui pasiūlė pasipuošti uniforma. Reaguodamas į tai, žinomas vyras pasidalijo nuotrauka, kuriame įamžintas su karinio tipo apranga. „Ypač jeigu tokį pamatytų...“, – juokavo dizaineris.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder