80-metį švenčiantis Silvijus Berluskonis jaučiasi kaip 80-metis

80-metį švenčiantis Silvijus Berluskonis jaučiasi kaip 80-metis

Tris sykius Italijos premjero poste sėdėjęs Silvijus Berluskonis (Silvio Berlusconi), kuriam ketvirtadienį sukanka 80 metų, po sunkios širdies operacijos birželį jaučiasi labai pasenęs. „Liga padėjo man suprasti mano amžių", - pareiškė jis interviu žurnalui „Chi".

„Savo gyvenime aš niekada negalvojau apie amžių. Aš visuomet gyvenau, lyg man būtų 40, nes taip jaučiausi: kupinas smalsumo ir noro veikti. Tada staiga atėjo liga, o su operacija ir suvokimas, kad esu 80 metų amžiaus žmogus", - kalbėjo buvęs politikas.

S. Berluskonis teigė, kad gimtadienį švęs su savo šeima. „Aš dabar daugiau laiko praleisiu su žmonėmis, kuriuos myliu, kaip tai dariau šią vasarą. Ir tai yra teisinga: turėdamas penkis vaikus ir dešimt vaikaičių aš esu patriarchas, taip ir jaučiuosi", - sakė Milano verslininkas.

Didelių planų S. Berluskonis nepuoselėja. „Aš su nežinia žvelgiu į savo ateitį", - prisipažino žiniasklaidos magnatas. Jis teigė esąs dėkingas savo tėvams, kurie visuomet jį rėmė, nors jo planus neretai vadindavo drąsiais. Po motinos Rozos (Rosa) mirties jam svarbiausias žmogus yra vyriausioji jo duktė Marina (Marina). „Marina šiandien man yra motina, sesuo ir duktė", - sakė S. Berluskonis. 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder