6 efektyvūs būdai pamiršti buvusįjį

6 efektyvūs būdai pamiršti buvusįjį

Išsiskyrėte su mylimuoju ir vis dar niekaip negalite atsikratyti minčių apie jį? Su tokia problema susiduria daug kas. Kuo anksčiau jums pavyks pamiršti ir paleisti buvusįjį, tuo greičiau galėsite pradėti gyventi visavertį ir laimingą gyvenimą. Kaip padėti sau?

I būdas. Technika „Na, ir kas?“

Apšilimui išbandykite puikią techniką, kuri vadinama „Na, ir kas?“ Kiekvieną kartą, kai jums atrodo, kad gyvenime atsirado neišsprendžiama problema, apibūdinkite ją garsiai, o po to paklauskite savęs: „Na, ir kas?“ Atsakykite į šį klausimą. Vėl paklauskite savęs: „Na, ir kas?“ Ir vėl atsakykite į šį klausimą. Užduokite sau šį klausimą tol, kol nebeliks jokių argumentų. Galima paprašyti, kad kitas žmogus, pavyzdžiui, draugė, vis klausinėtų to paties. Taip būtų dar efektyviau.

Pavyzdžiui:

– Jis manęs nebemyli.

– Na, ir kas?

– Aš noriu būti su juo.

– Na, ir kas?

– Tai reiškia, kad nesu jam pakankamai gera.

– Na, ir kas?

– Jis iškeitė mane į kitą

– Na, ir kas?

– Man dėl to liūdna ir apmaudu.

– Na, ir kas?

– Ogi nieko!

Jeigu nieko, tai ir problemos nėra. Nervintis neverta.

II būdas. Įkvepiame laimę, iškvepiame neviltį.

Atsisėskite patogiai, tiesia nugara. Užmerkite akis ir klausykitės savo kvėpavimo. Įsivaizduokite, kad su kiekvienu įkvėpimu įtraukiate į save visa, kas geriausia pasaulyje (sveikatą, laimę, meilę, pinigus, sėkmę), o iškvėpdami atsikratote visko, kas laiko jus vienoje vietoje, trukdo vystytis (baimių, nuoskaudų, savęs nevertinimo, nepasitikėjimo savo jėgomis). Įkvėpkite laimingą ateitį, kupiną puikių galimybių ir malonių staigmenų. Iškvėpkite praeitį, aptemdytą nemalonumų, nesėkmių ir klaidų. Stebėkite, kaip laiminga ateitis pasilieka jūsų viduje, tapdama dabartimi, o praeitis išeina ir išnyksta ore.

Suvokite, kad tarp ateities ir praeities, tarp įkvėpimo ir iškvėpimo yra dabartis, kurioje jūs dabar esate. Įdomus pratimas, tiesa?

III būdas. Ryšio nutraukimas

Iš tikrųjų liautis kentėti dėl prarasto mylimojo galima tik vienu būdu – pradėti mylėti save labiau už jį. Bet tai sugeba tik stiprios asmenybės. Jeigu jums vis dar nepavyksta nutraukti nematomo ryšio su juo, atlikite vieną efektyvų pratimą: įsivaizduokite, kad nuo jūsų krūtinės driekiasi nematoma (laistymo) žarna. Jūs ir pati ją jaučiate. Per šią žarną iš jūsų išbėga energija, mintys ir jėgos. Mintyse nupjaukite ją ir išmeskite. Jeigu po kurio laiko pajusite, kad žarna vėl atsirado toje vietoje, kartokite pratimą. Kartokite tol, kol jūsų energinė ir mentalinė erdvė neišsivalys visiškai.

IV būdas. Idealus vyras

Galbūt dabar jums atrodo, kad būtent šis vaikinas yra viso jūsų gyvenimo meilė, bet patikėkite, po poros metų dėkosite likimui, kad jus išskyrė. Jūs tikrai sutiksite įdomesnį, pagarbos vertą ir geriau jums tinkantį žmogų. Kad šis teiginys yra teisingas, galite įsitikinti dabar pat. 

Įsivaizduokite savo idealų gyvenimą po 2–3 metų. Kuo jūs užsiimate, kur gyvenate, koks geras ir švelnus vyras yra šalia jūsų ir kokia laiminga jūs jaučiatės. O dabar suvokite, kad šis vyras visai nepanašus į vaikiną, dėl kurio dabar kenčiate. Jeigu jis nėra jūsų idealas, tai kam švaistyti savo energiją?

V būdas. Senų nuoskaudų sudeginimas

Labai dažnai mes negalime atleisti už susikaupusias nuoskaudas, pamiršti pretenzijų buvusiajam ir dėl to patiriame problemų bendraudami su kitais. Kažkur viduje glūdi įsitikinimas, kad „visi jie – apgavikai ir silpnuoliai“. Ir niekaip neišeina jo atsikratyti.

Ezoterijos žinovai tvirtina, kad moterų, kurios netiki ilgalaikiais santykiais su padoriu vyru ir tikra meile, širdies centras spinduliuoja negatyvią energiją. Vyrų pasąmonė ją jaučia, todėl jie stengiasi ilgai neužsibūti šalia. Pabandykite išvalyti savo širdies čakrą nuo neigiamų įsitikinimų, pripildykite ją meilės ir šviesos.

Paimkite raudonos ar rožinės spalvos žvakę. Ant jos išraižykite savo troškimą, pavyzdžiui: „Traukiu prie savęs man tinkamą vyrą.“ Tokį ritualą atlikdavo mūsų prosenelės. Jis padeda įgyvendinti svajones tiems, kurie tiki ritualų, o ne vizualizavimo galia.

Uždekite žvakę, susikoncentruokite į krūtinės centrą ir pakartokite tris kartus: „Ugnyje sudega visos mano nuoskaudos, baimė būti atstumtai, apgautai, likti vienišai, nebūti idealiai, įsimylėti be atsako, sudega visos mano praeities nesėkmės su vyrais, visas blogis, kuris buvo, pavirsta ryškia meilės ir laimės šviesa!“

Tarkite tokius žodžius neskubėdamos, kol sudegs visa žvakė, įsivaizduodamos konkrečius įvykius ir praeities istorijas, kurias prisimenate.

VI būdas. Technika „Troškimo stiklinė“

Šį metodą aprašė Vadimas Zelandas savo knygoje „Realybės transerfingas“. Nesitikėkite, kad svajonė išsipildys kitą dieną. Jums prireiks kelių savaičių treniruočių, tačiau šios praktikos rezultatas jus maloniai nustebins.

Parašykite ant popieriaus savo troškimą teigiama forma (nenaudokite dalelytės „ne“).

Pavyzdžiui: „Aš graži ir laiminga, visai pamiršau savo buvusįjį. Mano gyvenimas dabar puikus!“ Uždėkite šį lapelį ant stiklinės su vandeniu ir palaikykite per naktį.

Ryte pabudusios patrinkite delnus vieną į kitą, sušildykite juos ir pajuskite tarp jų energijos kamuolį, skleidžiantį šilumą. Po to nuleiskite rankas prie stiklinės šonų, bet neprisilieskite jos. Ištarkite garsiai tai, kas parašyta ant lapelio. Tada išgerkite vandenį, galvodamos apie tai, ko trokštate. Kartokite šią procedūrą pabudusios rytais ir vakare prieš miegą. Jūsų troškimas išsipildys po kurio laiko.

 

Kaip tai veikia? Žodžiai, užrašyti ant popieriaus ir ištarti garsiai, įkrauna vandenį, suteikdami jam šiai minčiai būdingų virpesių. Rankų energija sustiprina žodžių energiją, paskatindama morfologinį biolauką spinduliuoti jūsų ketinimą. Beje, taip galima išpildyti bet kokį troškimą.

O svarbiausias patarimas: geriausias būdas pamiršti buvusįjį – pamilti save ir tapti laimingai kuo greičiau.

ALFA

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder