2016-ųjų - Ugninės Beždžionės metų prognozė

2016-ųjų - Ugninės Beždžionės metų prognozė

2016-ųjų - Ugninės Beždžionės metų - astrologinė prognozė visiems Zodiako ženklams:

AVINAS

Neseniai jums prasidėjo darbingas laikotarpis ir 2016-aisiais tai tęsis. Jeigu turite gerą, jums tinkamą darbą, tuomet toliau sėkmingai darbuositės ir dar stipriau įsitvirtinsite. O jei jums nebepatinka ta profesinė veikla, kuria užsiimate, ar išvis neturite darbo, turėsite galimybę įsidarbinti naujoje darbo vietoje. Ypač vykusių variantų galima tikėtis balandžio pabaigoje, gegužės viduryje. Iki rudens pravartu pasistengti pakeisti savo gyvenimo būdą į sveikesnį, subalansuoti mitybą, jei dar to nepadarėte. Derėtų reguliariai sportuoti, atsikratyti žalingų įpročių. Labai svarbi ir dvasinė būklė, sąžinės grynumas, nes itin reikšis karminiai dalykai. Tik už gera jums bus atlyginta geru. Nuo rudens, Jupiteriui pakeitus zodiako ženklą, svarbiausia aktualija taps santykiai su aplinkiniais, ypač su partneriais, sutuoktiniu. Profesinėje srityje stiprės konkurencija, bet kartu įgysite patikimų sąjungininkų. Asmeninio gyvenimo tuštumos turėtų užsipildyti, nes jūsų populiarumas tarp priešingos lyties augs. Ypač gerai seksis, jei per pirmąjį pusmetį būsite spėję pasirūpinti savo fizine forma, sveikata, įvaizdžiu. Jei jau esate susituokę, verčiau atsispirkite pagundai dairytis meilės nuotykių, antraip tai gali baigtis skyrybomis.

JAUTIS

Jums tęsiasi meilės, kūrybinio, sportinio polėkio periodas. Tai ypač jausis iki rudens. Regis, jums šypsosis fortūna, jei svajojate mylėti ir būti mylimi, susilaukti kūdikio ar jį pradėti, įgyvendinti kūrybinį projektą, pasireikšti šou srityje, scenoje, sporto aikštėje ar arenoje. Jeigu užsiimate verslu ar dirbate srityse, susijusiose su dizainu, grožiu, mada, vaikais, amatais, sveikata, tuomet jums turėtų neblogai sektis. Ir apskritai bet koks verslas geriau seksis, jeigu nevengsite kūrybiškų sprendimų šalia racionalaus praktiškumo. Meilės, partnerystės santykių tykos išbandymai, ypač artėjant vasarai. Pasisaugokite keršto, apgaulių, neprovokuokite kitų pykčio. Nuo rugsėjo mėnesio į pirmą planą iškils darbo reikalai. Tapsite dar darbštesni, kruopštesni nei paprastai, ir to paties reikalausite iš aplinkinių. Norintieji įsidarbinti ar pakeisti darbovietę turėtų nesunkiai tą padaryti.

DVYNIAI

Pagrindinė sėkmės sritis 2016-aisiais bus šeima, namai. Galbūt pakeisite gyvenamąją vietą, įsigysite būstą, žemės sklypą, statysitės namą ar kitaip gerinsite gyvenimo sąlygas. Galite gauti palikimą ar palankų kreditą. Jei esate vieniši, galite sukurti šeimą. Didesnė metų dalis labiausiai ir skatins pasirūpinti artimųjų, šeimos gyvenimo kokybe, ir šia prasme turėtų padaugėti gerų galimybių. Profesiniai reikalai, verslai, visuomeninė veikla domins mažiau nei šeimos aktualijos ir asmeninis komfortas. Vis dėlto tos veiklos, kurios jums leidžia realizuoti save, išliks įdomios ir svarbios. Labai tikėtina, kad kai kuriuos draugus, santykius kolektyve, ryšius patikrins tam tikri įvykiai. Vieni santykiai nutrūks, kiti užsimegs vietoj jų. Rudenį fortūna atsigręš į meilės, vaikų, kūrybos sferą. Jei esate scenos žmonės, išlįsite iš savo kiauto ir imsite populiarėti. Seksis ir sportininkams, šou verslo atstovams, žurnalistams, politiniams populistams bei ugdantiems jaunąją kartą, rašantiems ir vykdantiems projektus. Galbūt įsimylėsite ar įgysite naujų gerbėjų, tačiau šioje srityje galimos įtampos, išbandymai.

VĖŽYS

2016-aisiais tęsis praėjusių metų paskutinio trečdalio tendencijos, kuomet jums ėmė labiau sektis bendrauti, mokytis, tvarkyti dokumentus, rašyti, kurti ir t. t. Regis, jums vis labiau rūpi aplink jus esantys žmonės, glaudėja santykiai su giminėmis, kaimynais, kolegomis. Per kontaktus, ryšius, susirašinėjimą galite sužinoti naudingų dalykų bei pasinaudoti aktualia informacija. Galbūt įsigysite naują transporto priemonę arba vietoj automobilio sėsite ant dviračio, kad minant pedalus taisytųsi figūra, sveikata ir susitaupytų pinigų. Jei jūsų veikla susijusi su logistika, buhalterine veikla, reklama, žiniasklaida, švietimu, medicina, prekyba, tarpininkavimu ir konsultavimu, darbo jums nepristigs ir gerai seksis, ypač iki rudens. Nuo rugsėjo jau mažės ūpo bendrauti, šurmulys sekins. Norėsis būti namuose ir rūpintis jų jaukumu, švara, skirti kuo daugiau dėmesio artimiausiems žmonėms. Galbūt teks pasirūpinti remonto, statybų, nuomos, nuosavybės reikalais. Ruduo - tinkamas metas šeimos kūrimui ar gausinimui, nuosavo lizdo lipdymui, jei dar neturite nuosavo būsto.

LIŪTAS

Jums naujaisiais metais tiesiog tęsis neblogas periodas, jeigu trokštate komforto, stabilumo, ramios meilės ir santarvės su savimi bei aplinkiniais, geresnės savijautos, gražesnės išvaizdos. Iki rudens tai ir bus svarbiausia bei seksis amatininkauti, steigti ar stabilizuoti verslą, ypač susijusį su medicina, švietimu, dizaino ir architektūriniais sprendimais, buhalterine apskaita, nekilnojamuoju turtu, prekyba baldais, statybinėmis medžiagomis, dizaino prekėmis ir t. t. Nors atsitiktinumai dabar daug lems, vis dėltoi ne viskas gerės savaime. Derėtų atsiskaityti su tais, kuriems esate skolingi, ir pasistengti nesiskolinti, neišlaidauti nebūtiniems dalykams. Galite rasti būdų užsidirbti ir be rimtų investicijų. Pasinaudokite savo protu, sukaupta patirtimi, informacija, ryšiais. Nuo rudens tai įgis ypač didelę svarbą ir neš realią naudą. Verta pasimokyti naujų dalykų ir tą naują informaciją praktiškai panaudoti, ar tai būtų žinios iš buhalterijos kursų, užsienio kalbų kursų, vairavimo pamokų, viešo kalbėjimo lavinimo užsiėmimų, dvasinių praktikų, grožio pamokų, kirpėjų kursų ir t. t. Pradės labiau sektis rašyti straipsnius, projektus, imti ir teikti interviu, dėstyti ir mokyti(s), informuoti ir konsultuoti, tarpininkauti.

MERGELĖ

Jūs turėtumėte būti sėkmės lyderiai beveik visus 2016-uosius. Tai fizinio ir dvasinio polėkio, naujų siekių ir galimybių, naujos kokybės atsiradimo periodas. Jumyse atsiras daugiau drąsos ir ryžto keisti savo, netgi atskirų žmonių grupių ar visos visuomenės gyvenimą, plėtoti ir vykdyti stambius projektus. Nesėdėkite rankų sudėję, jei turite aktualių idėjų, planų, svajonių, nes šiais metais jūs galite realiai praplėsti savo horizontus, įtaką. Sulauksite palaikymo, populiarumo. Net jei jūsų tikslai nėra dideli ir kažko ypatingo netrokštate, nesiekiate atlikti svarbios misijos, vis tiek tai bus metai, leisiantys pasijusti reikšmingesniems bei daugiau galintiems, nei manėte. Neseniai pradėtas ar suplanuotas verslas, projektas, statybos, studijos įgis pagreitį ir šį rudenį jau duos apčiuopiamų vaisių. Regis, aiškiai suprasite, koks įvaizdis ir gyvenimo būdas jums būtų sėkmingiausias, kokia veikla naudingiausia. Venera irgi neskriaus jūsų, tad jausitės mylimi ar verti tikros meilės.

SVARSTYKLĖS

Jūs jau pradėjote arba tuoj pradėsite jausti didesnį poreikį gilintis į dvasinius dalykus, atitrūkti nuo snobiško šurmulio, pabūti vienumoje, pasirūpinti sveikata. Iki rudens vyksiantys įvykiai bei pokyčiai asmeniniame gyvenime jus geruoju ar bloguoju vers stabtelėti, nurimti, liautis ropštis į karjeros aukštumas, veržtis į elito vakarėlius, didelius renginius, triukšmingas kompanijas. Jeigu stokojate vidinio gilumo, intuicijos, užuojautos kitiems, galite net susirgti, jausti nuolatinį nerimą, keistą kaltės jausmą ar sąžinės graužatį. Ne tik nervinė įtampa, bet ir persidirbimas, pervargimas kenks sveikatai. Apskritai iki rudens jūsų organizmas bus lengvai pažeidžiamas, labai vargins lėtinės ligos. Tai metas, kuomet gana neobjektyviai vertinsite realybę, žmones, dažnai elgsitės neadekvačiai, jausite svaigalų, kvaišalų trauką. Atsiras slaptų priešų, ir turbūt net nesuprasite, kas jus apkalba, šmeižia, priešina su kitais. Rugsėjį prasidės geresnis metų etapas. Daugės pozityvaus dėmesio, grįš pasitikėjimas savimi, noras eiti į viešumą.

SKORPIONAS

Įdomūs, prieštaringi bus šie metai. Vidiniame jūsų pasaulyje, kuris ir šiaip sudėtingas, šėls pragariškos audros, suaktyvės tamsioji asmenybės pusė. Tačiau tai prasidės tik artėjant vasarai, o iki tol be didesnių dilemų ir išbandymų tęsis pasitenkinimo teikiantis bendradarbiavimas, visuomeninė, politinė ar kolektyvinė veikla, draugystės. Seksis sportininkams, renginių organizatoriams, projektų vykdytojams, dėstytojams ir kt. Jei norite būti žinomi, populiarūs, tai bus pasiekiama ir įmanoma - mažiau ar daugiau gerbėjų, palaikančiųjų tikrai atsiras. Vis dėlto netrukus kažkas sujauks jūsų vidines nuostatas, ims daugėti kerštingumo, neapykantos, cinizmo. Nuopuolis galimas ir meilės, sekso srityje. Regis, kažkas kirs per jūsų savigarbą, pažemins ar privers trauktis į šešėlį, riboti savo siekius ar gyvenimo kokybę. Nei savigrauža, nei keršto aktais sau nepadėsite. Verčiau nesureikšminkite nesėkmių ir pasinerkite į mėgstamą veiklą, šeiminę laimę. Nuo rudens pradėsite labiau sirgti, jei nesiliausite savęs vertę būti viešumoje, kopti į karjeros viršūnes. Sielai ir kūnui reikės poilsio, atsiribojimo nuo šurmulio, godumo. Lankykite baseiną, jogą, medituokite, tobulėkite dvasiškai.

ŠAULYS

Tai tikrai nebus ramaus, tingaus atsipalaidavimo metai, nes teks rimtai dirbti, tobulėti profesine prasme. Jausite ir būtinybę, ir norą sublizgėti savo profesiniu ar politiniu statusu, įdirbiu, gebėjimais, dar daugiau pasiekti, užsidirbti. Kai kurie iš jūsų pradės naują karjerą, įžengs į politikos areną ar sugrįš į ją. Kita vertus, tai reiškia, kad užsikrausite ant savo pečių nelengvą atsakomybę bei moralinį įsipareigojimą nepakenkti darbo, verslo įmonės ir kolektyvo reputacijai, veiklos efektyvumui. O pakenkti išties galite, jeigu blaškysitės tarp kelių interesų, paviršutiniškai spręsite problemas ar aklai pasirašinėsite dokumentus, nesilaikysite sutarčių sąlygų. Turėkite omenyje, kad atsainus požiūris ir patiklumas gali jus sužlugdyti. Nuo rugsėjo jau labiau jausite kolektyvo palaikymą, augs draugystės ir meilės poreikis. Vis dažniau rasite laiko susitikimams su draugais, bendraminčiais, nueiti į renginį, užmegzti naują pažintį, meilės intrigą.

OŽIARAGIS

Tai turėtų būti produktyvūs metai darbų prasme bei turiningi dvasiškai, tobulinantys, suteikiantys daugiau išminties, žinių, pasaulio pažinimo, drąsos keistis ir keisti savo gyvenimą. Viena ar kita sritis jums leis pasireikšti, išskleisti sparnus, sėkmingai įgyvendinti planus. Turbūt nepriekaištingai užbaigsite mokslo metus ar studijas, išvyksite į išsvajotą šalį, kelionę, įgyvendinsite socialinį, kultūrinį, švietimo ar tarptautinį projektą, įgysite įdomaus amato įgūdžių ir naudos iš jo. Tikėtina, kad susipažinsite su įžymybe, užmegsite ryšius su užsienio partneriais, laimėsite teisminę bylą, dalyvausite svarbiame renginyje, kuo nors pagarsėsite ar pan. Bet kuriuo atveju, šių metų pastangos, pasiekimai, įgijimai ves jus į geresnes perspektyvas. Žinoma, bus ir pavojų, jei nesubalansuosite santykių, per daug atsakomybės ir krūvio prisiimsite sau, leisite kitiems jumis naudotis ar pan. Jei aplinkiniams ar visuomenei daug davę, vis tiek sulauksite užgaulios kritikos, į tai reaguosite itin skausmingai. Verčiau atsipalaiduokite ir nesuteikite kitiems galios jus negatyviai veikti.

VANDENIS

Tai gali būti nemažų transformacijų laikotarpis, nes kai kurių pokyčių neišvengsite, nors galbūt jų visiškai netrokštate. Lengviau bus tiems, kurie jaučia, suvokia permainų būtinybę ir joms jau ruošėsi ne vieną mėnesį, subrendo. Gali būti, kad grės skyrybos arba teks keisti darbą, verslo kryptį ar skelbti pastarojo bankrotą, patirti kreditorių, antstolių spaudimą, kažko atsisakyti, siaurinti. Kita vertus, investuoti, imti kreditą šiemet galima, o užėmus įdomią verslo nišą, pasirinkus aktualų projektą ar naują metodiką, net ir patartina. Tik pasistenkite neišlaidauti abejotinoms pagundoms. Sustiprėjusi įžvalga turėtų padėti susigaudyti, kas naudinga, perspektyvu, o kas - ne. Jei vis dėlto padarysite klaidų, jos jums kainuos. Vasara žada meilės šėlsmo, erotikos. Atsitiktiniu atrodęs nuotykis gali virsti stipriu ryšiu. Rudenį labai norėsis išsiveržti iš įprastų rėmų, pakeliauti, pasireikšti tarptautiniame renginyje ar kt. Įkvėpimas leis veržliai pradėti naujus darbus, projektus ar studijas. Gerte gersite jus dominančią informaciją, specialistų pamokymus, ir tai išties pravers, siekiant tikslų.

ŽUVYS

Įdomūs, įsimintini bus šie metai, o jeigu karmiškai ir kitaip nusipelnėte - sėkmingi, laimingi. Pavasaris turėtų džiuginti. Galite sutikti savo antrąją pusę, susituokti. Galite išpopuliarėti kartu su gabia komanda, veiklos partneriais. Tačiau visa ta bus pasiekta, dedant daug pastangų, konkuruojant, ginčijantis, nuolat įveikinėjant nepasitenkinimą savimi ir kitais. Gali nutikti ir taip, kad kaip tik prarasite savo pagalbininkus, jie pereis į opoziciją, nebepalaikys. Arba apskritai strigs svarbiausi sumanymai ir darbai. Nereikėtų pernelyg dramatizuoti, nes tai tik reikš apsivalymą nuo to, kas jums netinka ar nesate nusipelnę. Vasara pažers meilės apžavų, aistrų, bet gali atsirasti ir sveikatos bėdų. Ruduo tikriausiai bus psichologiškai ir finansiškai įtemptas, tačiau turėtumėte sėkmingai pasirūpinti verslo pertvarkymu, kreditais, draudimu. Vis dėlto nederėtų lįsti į rizikingus projektus, kur nors toli vykti, pasikliauti užsieniečiais.

Laimingų Naujųjų metų linki astrologė Sidonija Kulikauskienė

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder