2014 metų astrologinė prognozė Zodiako ženklams

2014 metų astrologinė prognozė Zodiako ženklams

2014-ieji pagal kinų kalendorių yra Medinio Arklio metai. Jie prasideda 2014 m. sausio 31 d. Kadangi medis yra susijęs su žalia spalva, tai ir 2014 metai vadinami Žaliojo medinio Arklio metai.

Arklys labai vertina savo nepriklausomybę. Tai vienas iš temperamentingiausių, greičiausių ir judriausių ženklų, visuomet ieškantis naujų įspūdžių. Kinijoje arklys - gero draugo, kario simbolis.

AVINAS

Pirmos metų pusės prioritetai bus šeima, namai, būsto įsigijimo aktualijos, o antrosios metų pusės - saviraiška, vaikai, kūrybiniai projektai, meilė. Iki pavasario lygiadienio derėtų itin taupiai naudoti santaupas, riboti išlaidas, vengti investicinės rizikos. Nuo balandžio mėnesio tapsite labai savikritiški bei kritiški kitų atžvilgiu. Jei anksčiau save apgaudinėjote ar ką nors idealizavote, bandėte žūtbūt nepaleisti, jau aiškiai suvoksite, kad privalote išsilaisvinti. Jumyse padaugės egoizmo, kaprizingumo, valdingumo. Permainoms neblogas metas nuo gegužės iki vasaros vidurio. Tuo metu galite atsisveikinti su iširusia šeima ir pradėti galvoti apie naujos sukūrimą arba būsto remontą, namo statybas ir pan. Vasarą trokšite meilės potyrių, atrakcijų, nersite į hobį ar nuotykius. Vis dėlto stipriai blaškysitės, ir iki pat gruodžio nebūsite tikri dėl jausmų bei pasirinkimų.

JAUTIS

Iki vasaros vidurio jūsų gyvenimo stilius, bendravimo ratas, pomėgiai išliks tokie kaip ir buvo pastarąjį pusmetį, o vėliau mažės noras blaškytis tarp kelių veiklų vienu metu, ištisai kalbėti telefonu, ir didės ramybės, saugumo poreikis. Iki gegužės bus nemažai painiavos artimuose santykiuose, tvyros nepasitikėjimo migla. Bus lengva padaryti klaidų dokumentuose, vairuojant ir kt. Problemų gali kilti ir dėl patyčių, intrigų. Gegužę ir rudenį ypač svarbu tinkamai elgtis su partneriais - tiek gyvenimo, tiek veiklos. Vieni kitiems būsite itin reiklūs, kritiški, ir tai kai kada labai žeis. Kita vertus, tai skatins pasitempti, koreguoti įvaizdį, gyvenimo būdą. Nuo vasaros vidurio gerai jausis tie šio ženklo atstovai, kurie turi patogius namus, darnią šeimą, nes tai atrodys didžiausia vertybė. Susibūrimai, šurmulys visiškai nebevilios. Be artimųjų atramos, be savo būsto jausitės lyg medžiai be šaknų. Jei dar neturite šeimos, rimtai galvosite apie jos sukūrimą.

DVYNIAI

Tam tikra prasme šie metai Dvyniams bus su pliuso ženklu. Jie būtinai atneš naudos - arba pridės komforto gyvenamoje aplinkoje, daugiau pelno versle, arba būrį naujų draugų, naujų sugebėjimų ir įgūdžių. Kaupimo manija reikšis metų pradžioje, kuomet visko norėsis įsigyti, gerinti gyvenimo sąlygas, dosniau tenkinti asmeninius ir šeimos poreikius. Nieko bloga, jei pirksite reikalingus daiktus, investuosite į sveikatą, gerą išvaizdą, ypač jei esate darbštūs ir gebate bet kokioje situacijoje užsidirbti pinigų. Tokiems Dvyniams seksis praturtėti, ypač pavasarį ir pirmą vasaros pusę. Antrą pusmetį išryškės jūsų tikrasis komunikabilumas, iškalba, informuotumas. Tačiau pernelyg maldami liežuviu rugpjūtį galite kažkam neįtikti. Venkite intrigų, nebūkite „pažadukai". Dėl to arba ne dėl to gali iširti kai kurios senos draugystės. Šiemet jums bus nesvetima estetika, teisingumo siekis. Galite pasireikšti šiose srityse. Rudenį išbandymų pasitaikys darbe. Gali išlįsti ir sveikatos netausojimo pasekmės.

VĖŽYS

Dar vieną pusmetį jums tęsis savęs ir savo vietos po saule bei svarbių tikslų paieškos. Geriausiai ims sektis nuo kovo mėnesio, nes tuo metu jau būsite pasirengę atsinaujinimui, turėsite drąsos rodyti iniciatyvą, siekdami teisingumo, karjeros, populiarumo. Balandį galite nutraukti tą veiklą, kuri jums seniai nebepatinka, bet iki šiol nesiryžote nieko keisti. Kita vertus, jei jums tinka ir patinka ta, ką dirbate, įmanomas paaukštinimas. Jei puoselėjote mintis apie savo verslą, bet baugino įsivaizduojamos kliūtys, per šiuos metus nusikratysite neryžtingumo ir startuosite ta kryptimi, kuria norėtumėte žingsniuoti labai ilgai. Nuo liepos augs galimybės daugiau uždirbti, sugebėsite geriau save pristatyti bei įvertinti. Antrą metų pusę tapsite labiau priklausomi nuo komforto. Kita vertus, išmintingiausi ženklo atstovai, užuot didinę savo poreikius, ims labiau vertinti patį gyvenimą, gamtą, natūralų grožį.

LIŪTAS

Jūsų laukia keistoki metai. Pirmąjį pusmetį gali stigti tikrumo, drąsos ir veiklumo, o antrąjį norėsis naujovių, populiarumo, daugės karališkų užmojų ir puikybės. Iki pavasario nestokosite saviapgaulės, todėl galite šalia savęs nematyti slaptų priešų, negirdėti apkalbų. Reikia labiau kontroliuoti savo kalbą ir nebūti patikliems, nes klystate, jei manote, kad visi tylintieji jums pritaria ir jus palaiko. Taip nėra, nes verda užkulisinis konkurencijos, pavydo, intrigų katilas. Pavasaris jau bus džiugesnis, o birželio pradžia leis nusiraminti ir atgauti pasitikėjimą savimi. Kaip bebūtų, iki liepos vidurio dažnai būsite atsipalaidavę, užsisvajoję ir, regis, dirbsite, bendrausite mažiau nei būdavo anksčiau. O antrąjį pusmetį jau trokšite pasiekimų, įtakos, susigrąžinsite savo „liūtišką" prigimtį. Pradėję nuo mažų žingsnių nauja kryptimi, jei tik netingėsite, vikriai tobulėsite. Šis metas gali paruošti dirvą ilgalaikei veiklai, šeimos sukūrimui.

MERGELĖ

Pirmoji metų pusė bus žymiai aktyvesnė, įspūdingesnė už antrąją. Metų pradžioje galite imtis per daug iniciatyvos, įsipareigojimų, o tai reikš didelį blaškymąsi, nerimą. Ne pats geriausias metas mokytis vairuoti ar lenktyniauti autostradoje. Pavasaris, pirma vasaros pusė džiugins draugyste, populiarumu kolektyve, sėkme per pomėgį, varžybas. Lengvai megsis pažintys, o patikimas, išbandytas partneris gali pasiūlyti savo ranką ir širdį. Kiek prastesnis bus balandis, nes padaugės nervingų situacijų ir nenumatytų išlaidų. Nuo vasaros vidurio tapsite labai jautrūs, paaštrės kompleksai, įtariau žvelgsite į žmones, kuriais pasitikėjote. Galbūt su kažkuo nebenorėsite bendrauti ar net sveikintis. Regis, teks labiau rūpintis sveikata. Visgi šalia turėsite patikimą draugą ir tvirtų santykių niekas neišklibins. Socialinei ir medicinos veiklai, farmacijai palanki bus pirma rudens pusė. Metų pabaiga prastins sveikatą.


SVARSTYKLĖS

Pirmoji metų pusė neleis nurimti jūsų įsibangavusioms ambicijoms, karjeristinėms tendencijoms, o antrasis pusmetis skatins užsiimti hobiu, labiau vertinti draugus ir pačią draugystės sąvoką, solidarumą, pilietiškumą visuomenėje ir t.t. Metų pradžioje toli gražu ne visada elgsitės korektiškai ir garbingai, siekdami politinių ar profesinių tikslų. Ir tai bus aiškiai pastebima bei komentuojama. Kovą, gegužę seksis daryti įtaką visuomenei ar kolektyvui, komandai, vadovauti. Tačiau sunkus bus balandis, kuomet jūsų interesus užkliudys konkurentai, oponentai, nepalaikys partneris ar šeima. Galimos net skyrybos, bylinėjimasis, ypač jei sukaupėte ankstesnės veiklos pasekmių bagažą. Po truputį imsite jausti apsivalymo, permainų poreikį, trokšite suvokti savo pašaukimą. Nuo vasaros vis geriau seksis megzti draugiškus ryšius, organizuoti renginius. Ruduo iki lapkričio daug ką jauks, tačiau metų pabaiga viską sustatys į tinkamas vietas.

SKORPIONAS

Pirmą pusmetį jūsų dėmesio centre bus švietimo ir mokslo, kelionių, teisėtvarkos aktualijos, o kitą pusmetį - politikos, karjeros klausimai. Kaip ir pernai, šiemet jus tebelydės griežtas Saturno žvilgsnis, reikalaujantis kantrybės, rimtumo, atsakomybės, ir baudžiantis ligomis, liūdesiu, materialiniais sunkumais, jei elgiatės netinkamai. Dėl ateities perspektyvų išties gali tekti labai susiimti, riboti savo poreikius ar net kai ko atsisakyti. Kita vertus, Skorpiono atstovai, kurie ilgai siekė tapti tikrais profesionalais, tarsi kopė į aukštą kalną, lėtai, bet užtikrintai ėjo savojo tikslo link, šiais metais gali pasiekti viršūnę, t.y. įgyti aukštą statusą, mokslinį laipsnį ir kt. Jei domina tolimos kelionės ar jų organizavimas, komerciniai ryšiai su užsieniu, įvairūs mokymai, tarpininkavimai, jau nuo pat metų pradžios planuokite tas veiklas. Kovas geras kūrybiniams projektams, meilei. Balandį darbai gali strigti. Sveikata irgi negalėsite pasigirti. Vasarą bus smagu pakeliauti, ypač liepą. Nuo rugpjūčio jau teks atsakingiau darbuotis, jei norite įtvirtinti savo pasiekimus ir turėti naudos iš ilgalaikio įdirbio.

ŠAULYS

Permainingi metai su nemažomis įtampomis, psichologiniais išbandymais, finansinėmis problemomis. Tačiau nuo vasaros vidurio jau mažiau dramatizuosite, vėl atgausite prigimtinį optimizmą ir filosofinį požiūrį, džiugins kelionės, mokslas, kultūra. Metų pradžioje galite suklysti investuodami ar skolindami bendras verslo arba šeimos lėšas. Galvokite po kuo pasirašote, įsiskaitykite į sutarčių sąlygas. Jeigu veiksite pragmatiškai ir atsakingai, išvengsite rimtesnių problemų. Gyvenkite taupiai, neišlaidaukite ir tuomet finansine prasme metai bus neblogi ar net puikūs. Pirma pavasario pusė ramybės nežada. Rūpesčių kels ir verslas, ir vaikai, mylimas žmogus ar meilužiai, kūrybiniai projektai. Vasara bus džiugesnė. Keliausite, mylėsite, populiarėsite. Visgi, kad įgytumėte autoritetą ir jo greitai neprarastumėte, privalote gerbti kitus, saugoti patikėtas paslaptis, neregzti intrigų.

OŽIARAGIS

Kupiną jausmų, meilės peripetijų pirmą pusmetį keis nelengvų transformacijų, išbandymų pusmetis. Metų pradžioje tęsis panašios tendencijos, prie kurių jau spėjote priprasti. Į jus kreips dėmesį priešingos lyties atstovai, tad bus nesunku susirasti porą, trokštamą gyvenimo partnerį. Sėkmingos bus ir gerų tarpininkų, verslo partnerių paieškos. Bus ir tokių Ožiaragių, kurie skirsis, nes jau susirado kitą širdies išrinktąjį. Visgi skyrybų atveju problemų kils dėl turto ir jų dalybos veikiausiai tęsis iki metų pabaigos. Įtemptas, dirglus bus balandis, kuomet dėl kažko jus kaltins artimi žmonės, nervinsis šeima. Lengva pakenkti savo ir šeimos reputacijai, materialiniam saugumui. Nuo vasaros vidurio dažniau jausitės nebepritampantys prie naujų madų ir elgesio formų. Galite susidurti su artimo žmogaus mirtimi, palikimo aktualijomis arba nerimauti dėl savo sveikatos, painių finansinių reikalų. Kadangi išlaikysite tvirtus ryšius su senais draugais bei turėsite palaikančią antrąją pusę, tai vieniši nesijausite, o patirti sunkumai jus dar labiau užgrūdins.

VANDENIS

Pirmą metų pusę prioritetas bus darbas, o antrąją - partnerystė, meilė. Pailsėję po naujametinių šventimų, pajusite augantį norą dirbti, reikštis darbovietėje, siūlyti reformas. Visgi daug kam tai nepatiks, o ir suklysti išties bus lengva. Balandį labiau grės konfliktai dėl nevykdomų pažadų, impulsyvaus elgesio, avarijos kelyje bei naudojantis technika. Pavasario pabaiga, vasaros pradžia džiugins neblogomis sutartimis, pagerėjusiu mikroklimatu darbe, šiltesne atmosfera namuose. Ims megztis meilės romanai. Antra metų pusė ypač palanki ieškotis poros, tuoktis. Būsite pastebimi, aistringi. Sėkmingai rengsite pristatymus, reikšitės konkursuose. Kai kam net grės „sužvaigždėjimas" dėl staigaus populiarumo. Visgi daug lems įvaizdis, suformuotas per pirmą pusmetį. Jei jis nekoks, tai kaip tik atsiras piktų oponentų, žeis kritika.

ŽUVYS

Pirmas pusmetis žada meilės aistras, kūrybinį įkvėpimą, o antrasis bus tarsi rimtas, ilgas darbymetis. Metų pradžios pagundos gali turėti lengvabūdiškumo ar avantiūrizmo atspalvį. Tačiau meno žmonės tuo metu bus linkę kurti labai įdomius kūrinius. Nuo kovo turėtų sektis besisukantiems pramogų versle, turizmo ir sporto srityje, veiklose su vaikais. Beje, puikus metas norintiems susilaukti vaikų, trokštantiems įsimylėti, pradėti kūrybinius ir švietimo projektus. Visgi balandį galite prisidaryti problemėlių, kurios paplonins piniginę (arba tokias pasekmes pajusite metų pabaigoje). Vasara ne vieną gali pradžiuginti ypatingomis likimo dovanomis. Kai kas sužibės talentu, įgis aibę gerbėjų, kai kas ras didžiąją gyvenimo meilę, susilauks atžalos ir pan. Tačiau nuo rugpjūčio teks imtis nuobodesnio, įtempto darbo, reiklūs asmenys neleis atsipalaiduoti. Gana lengvai pažeidžiama bus jūsų sveikata.

Astrologinę prognozę parengė astrologė Sidonija Kulikauskienė.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder