Mersedesų mylėtojai dėmesiu apipylė ir augintinius

Mersedesų mylėtojai dėmesiu apipylė ir augintinius

Neseniai Klaipėdoje susibūrusi "Mercedes-Benz" markės automobilių mylėtojų bendruomenė nestokoja dėmesio ir gyvūnams. Praėjusią savaitę kelios dešimtys mylinčių rankų glostė prieglaudos "Linksmosios pėdutės" globotinius.

"Galvojame, kad, norint kam nors padėti, geriausiai pradėti nuos savęs. Viliamės, kad geras pavyzdys yra užkrečiamas", - sakė vienas iš Klaipėdos mersedesų mylėtojų klubo įkūrėjų, žinomas klaipėdos fotografas Andrius Vengalis.

Vyras pasakojo, kad į gyvūnų prieglaudą "Linksmosios pėdutės" praėjusią savaitę susirinko per 40 bendruomenės narių.

"Surinkome pinigų ir atvežėme gyvūnams maisto. Prieglaudos atstovai mus paprotino, kad geriau pirktume mažiau, bet brangaus maisto, negu daug bet kokio šlamšto. Taip ir pasielgėme", - pasakojo A. Vengalis.

Tačiau, ko gero, labiau nei maistas gyvūnus pradžiugino susirinkusių svečių dėmesys.

"Ne vienas net susigundė pasiimti augintinį į namus, bet, pasirodo, viskas ne taip paprasta. Niekas taip greitai augintinio neduoda, reikia bent kelis kartus atvykti. Gal ir gerai, nes prieglaudos darbuotojos pasakojo, kad neretai nutinka ir taip, kad spontaniškai iš prieglaudos gyvūną pasiėmę žmonės po kelių dienų ar savaičių jį grąžina, o gyvūnui tai - stresas", - įspūdžiais dalijosi fotografas.

Pasak jo, neseniai Klaipėdoje susibūrusi mersedesų mylėtojų bendruomenė planuoja susiburti kiek galima dažniau.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder