Apie kalytes ir nemokamą sterilizaciją

Apie kalytes ir nemokamą sterilizaciją

"Būk mano draugas" globos namuose glaudžiasi ir šeimininkų laukia 40 suaugusių ir 12 nuo 4 iki 12 mėn. kalyčių. Dėl lėšų trūkumo nespėjame visų sterilizuoti, o žmonės dažniau renkasi patinėlius nei kalytes.

Visi žinome, kad kalytės yra švelnesnės ir meilesnės, ramesnės ir paklusnesnės, labiau prisiriša prie šeimininko ir vaikų. Dažniausiai kalytės yra atidesnės, jas paprasčiau dresuoti. Jei gyvenate bute, kalytės rečiau prašosi į lauką, pasivaikščiojimai trunka trumpiau. Kalytei nerūpi pabėgti iš namų, išskyrus rujos laikotarpį, kuris trunka apie mėnesį du kartus per metus. Todėl šeimininkas turi būti labai rūpestingas, rujos metu nepaleisti, vedžioti tik su pavadėliu arba sterilizuoti kalytę, antraip galima susilaukti nepageidaujamų mažylių, kurių vėliau nėra kur dėti, jų pilnos prieglaudos, jais atsikratoma, paliekami laukuose, gatvėse, maišuose, dėžutėse ir laiptinėse.

Kad ir kaip sunkiai verčiamės ir už sterilizaciją turim sumokėti vererinarams, bet stengsimės kiek galėdami - sterilizuosime kalytę prieš atiduodant, jeigu šeimininkai to pageidaus. Taip pat galime susitarti dėl nemokamos sterilizacijos vėliau, kai kalytė jau gyvens Jūsų namuose - galite kreiptis bet kada, visada padėsime ir pasirūpinsime buvusia globotine.

Kviečiame atvykti aplankyti, susipažinti su mūsų globotiniais, rinktis ir nepamiršti, kad visada galima tartis dėl nemokamos sterilizacijos. Tai liečia ne tik kalytes, bet ir kates, kurias taip pat prieš atiduodant arba vėliau galime padėti nemokamai sterilizuoti.

Lauksime Jūsų: trečiadieniais - 12-17 val.; ketvirtadieniais - 12-17 val.; šeštadieniais - 12-15 val.

VŠĮ "Būk mano draugas". Tel. 8 614 36617 arba 8 679 33308. [email protected].

Adresas: Klaipėdos raj., Sendvario sen., Glaudėnų km., Kaukėnų g. 9.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder