Vyr. bankininko V.Vasiliausko prognozė: S.Skvernelis perspjaus patį A.Kubilių

Vyr. bankininko V.Vasiliausko prognozė: S.Skvernelis perspjaus patį A.Kubilių

„Lietuvos banko valdybos pirmininkas Vitas Vasiliauskas beveik iš kavos tirščių būrė, kaip artimiausiu metu keisis šalies ekonomika. Pasak jo, Lietuva pandemiją finansiškai atlaikė geriau, nei dauguma šalių, tačiau yra vienas bet - valstybės skola auga kaip ant mielių!" - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios" „Elito naujienose".

Pasak bankininko Vasiliausko, metų pabaigoje galime būti prasiskolinę net pusę savo BVP. O tai reiškia, kad skolos lygis bus didžiausias Lietuvos istorijoje! Tai kaip čia dabar išeina? Nejaugi Sauliaus Skvernelio Vyriausybė valstybę gali praskolinti labiau, nei tą padarė Andrius Kubilius su kompanija?

Ar gali taip būti, kad premjerų darbo metodai kardinaliai skirtųsi - buvusysis išmokas karpė, dabartinis pinigus dalina, - o rezultatas vis tiek bus toks pats? Greičiausiai į šiuos klausimus atsakys laikas.

Tačiau „Vakaro žinių" ekspertai svarsto, kad gali būti ir trečiasis variantas - bankininko Vasiliausko orakulinis rutulys nuo trynimo jau rodo iškraipytą vaizdą, tad jį reikėtų pakeisti. Arba pakeisti patį orakulą...

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder