V.Pranckietis tapo politiniu transformeriu

V.Pranckietis tapo politiniu transformeriu

„Transformeriai gimsta ne tik žaislų gamintojų ar Holivudo scenaristų fantazijose, bet ir Lietuvos politikoje. Naujausias pavyzdys - Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis, oficialiai įsiliejęs į liberalų gretas. Jo partijos vadovė aiškina, kad čia nieko ypatingo, nes politinės pažiūros gali transformuotis", - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios" „Elito naujienose".

Seimo pirmininkas transformavosi lėtai, bet nuosekliai. Iš pradžių susipyko su „valstiečiais", paskui susimetė su Liberalų sąjūdžiu ir su juo ėjo į rinkimus, o dabar oficialiai tapo šios partijos nariu.

Anksčiau buvo toks truputį nelegalus liberalas, tačiau palankūs rinkimų rezultatai turbūt įtikino, kad laikas tapti legaliu. „Valstiečio" tapimas liberalu, net ir Lietuvoje, kur perbėgėlių netrūksta, daug kam atrodo keistokas, tačiau Liberalų sąjūdžio pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen teigia, jog viskas normalu.

„Man atrodo, politikų pažiūros gali transformuotis", - pareiškė politikė, tuoj turbūt tapsianti pono Viktoro įpėdine Seimo pirmininko poste. Taip ir gimė politinis transformeris Pranckietis.

Kine transformeriai vis gelbsti pasaulį nuo sunaikinimo, o nuo ko gelbės ponas Viktoras - neaišku. Nebent nuo nuobodulio.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder