V.Pranckietis nusiėmė „valstiečio“ kaukę

V.Pranckietis nusiėmė „valstiečio“ kaukę

„Su Liberalų sąjūdžiu į rinkimus eisiantis Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis aiškina, kad tame nėra nieko keisto. Neva jo mąstymas sutampa su liberalų programa. Jei taip, tai kodėl ponas Viktoras keletą metų bandė apsimesti „valstiečiu“?“, – „Elito naujienose“ ironizuoja „Vakaro žinios“.

Lietuvos politikai pasižymi sugebėjimu išversti kailį. Jie - lyg gyvūnėliai, tam tikru metų laiku keičiantys spalvą arba numetantys ragus.

Pokyčių ypač padaugėja rinkiminiais metais ir ponas Viktoras yra šio proceso iliustracija, tačiau jis pats aiškina, kad kailio neišvertė. „Kadangi Liberalų sąjūdžio programiniai dalykai sutampa su mano mąstymu, todėl pasirinkau juos“, - pareiškė Seimo pirmininkas. Mat kaip viskas paprasta.

Įdomu, su kokios partijos programa pono Viktoro mąstymas sutapo 2014-2019 m., kai jis buvo „valstiečių“ narys? Irgi su liberalų?

Jei taip, tai su „valstiečių“ programa jo mąstymas visiškai nesutapo, rasti daug panašumų tarp šių dviejų partijų nesugebėtų net didžiausią fantaziją turintis politologas.

Turbūt viską lemia sugebėjimas prisitaikyti - prieš pakeičiant kailį politikai sugeba pakeisti net mąstymą.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder