Vilniaus valdžia buria iš kavos tirščių

Vilniaus valdžia buria iš kavos tirščių

„Vilniaus savivaldybės administracijos vadovas Povilas Poderskis sugalvojo, o meras Remigijus Šimašius palaimino, eksperimentą - šaligatvius barstyti kavos tirščiais. Šaligatviai dėl to netaps mažiau slidūs, bet miesto valdžia galės pasigirti, kad yra labai šiuolaikiška ir myli ekologiją", - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios" „Elito naujienose".

Ponas Poderskis jau greit paliks savo postą ir iškeliaus dirbti į privatų verslą, bet prieš pabaigą jis sugalvojo pokštą, vargu ar pralinksminsiantį slidinėjančius vilniečius. Vilniaus valdžia apskritai labai mėgsta kavos tirščius.

Štai praėjusių metų pabaigoje meras džiūgavo, kad jie naudojami miesto eglutei apšviesti. Eglutė - gerai, bet eksperimentas su šaligatviais specialistams kažkodėl nekelia didelio optimizmo.

Jie sako, kad kavos tirščiai druskos tikrai nepakeis. Kad ir kiek tirščių barstytum, vilniečiai, kaip slidinėjo, taip slidinės. Kaip klampojo, taip klampos. Bala nematė tų vilniečių, jie jau įpratę.

Valdžia eksperimentu turbūt ir siekia ne patogumo gyventojams. Ponas Poderskis gal siekia pasirodyti labai inovatyvus, o ponas Šimašius, baigęs kadenciją, galės atidaryti būrimo iš kavos tirščių saloną.

Burti iš jų turbūt išmoko seniai, dar būdamas laisvosios rinkos „ekspertu".

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder