Užčiaups visus

Užčiaups visus

Miesto politikams ruošiantis tvirtinti Gyvūnų priežiūros ir laikymo taisyklių Klaipėdos mieste pakeitimus viešojoje erdvėje vis dar nerimsta aistros. Jos pasiekė ir "Bulvaro" redakciją. "Priėmus sprendimą neleisti šunims loti 24 valandas per parą būtų pažeidžiamos gyvūnų teisės. Šeimininkams įsakyta surinkti šunų kakučius, o kur juos dėti? Gal krauti prie savivaldybės? Šiandien draudimai šunims, kad nelotų, rytoj katėms, kad nemiauksėtų, poryt - paukščiams, kad virš išrinktųjų galvų neskraidytų ir neterštų. Taigi nei "Au", nei "Miau", nei "Čikčirik". Na o paskui ir mūsų eilė ateis, kad neviauksėtume ir nieko nereikalautume, o tik jų įsakymus vykdytume", - "Bulvarui" adresuotame laiške piktinasi gyvūnų mylėtoja Anė.

Arvydas Anušauskas - ne darboholikas

Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas Arvydas Anušauskas - ne darboholikas. Jis mėgsta atidėti ateičiai tai, ką galima būtų padaryti dabar.
Ponas Anušauskas pareiškė, kad reikia leisti visuomenei susipažinti su saugumiečių parlamentarams pateiktomis 12 pažymų. Tačiau prieš tai su jomis dar turėtų susipažinti komiteto nariai ir tarti savo žodį. Deja, gerbiamas Arvydas įsitikinęs, kad darbas - ne vilkas, todėl komiteto posėdį ketina sušaukti tik rugsėjo 8-ąją. Iš tikrųjų, kam trukdyti savo ir kolegų atostogas?

Renata Klimaitytė užsieniečiais nesidomi

"Man visiškai nepatrauklūs ir neįdomūs užsieniečiai, Lietuvoje yra daug gražių ir normalių vyrų. Neįdomūs ir "molai" buldogų veidais ir prabangiausiais automobiliais, ne su automobiliu juk reikia gyventi", - sako "Olialia Dream Team" komandos narė Renata Klimaitytė. Ji - viena aktyviausių didžiausios blondinių bendruomenės veikėja. Atsiuntusi pora nuotraukų su patraukliu laišku, mergina buvo pakviesta dirbti "Olialia" komandoje ne tik kaip "pozuotoja", bet ir kaip kūrybininkė.

Carey Mulligan nemėgsta, kai ją laiko prostitute

Filmuojant naujausią režisieriaus Oliver Stoune filmą "Volstrytas: pinigai nesnaudžia" aktorei britei Carey Mulligan tekdavo dažnai būti Los Andžele. Ji sako, kad šis miestas ją šokiravo prostitučių gausa, tad simpatiška blondinė C. Mulligan po Angelų miestą keliaudavo tik automobiliu. "Jeigu tiesiog vaikštai Los Andželo gatvėmis, žmonės galvoja, kad esi prostitutė, nes visi "normalūs žmonės" čia važinėja automobiliais", - sako C.Mulligan, geidžiamiausių 2010 metų moterų šimtuke užimanti 92 vietą.

Juokas pro ašaras

Klasika - tai tokios knygos, apie kurias visi kalba, bet niekas neskaito... 

Anekdotai

Kava "Trys viename" susideda iš kavos, cukraus ir grietinėlės. Arbata "Trys viename" susideda iš raištelio, maišelio ir arbatžolių.

***

- Gal galėtum paaškinti, kaip ant tavo marškinių atsirado lūpdažių dėmė? - klausia įsiutusi žmona.

- Aš irgi nesuprantu, - pralemena vyras. - Tiksliai prisimenu, kad baltinius nusivilkau.

***

Kalbasi du draugai.

- Petrai, ar yra skirtumas tarp bėdos ir katastrofos?

- Be abejo. Va jei susirgtų tavo teta, tai bėda?

- Bėda!

- Bet ne katastrofa. O jei sudužtų lėktuvas, kuriuo skrenda Kubilius ir Landsbergis, katastrofa?

- Katastrofa.

- Bet ne bėda!

***

Žmona gąsdina:

- Štai parašysiu ant lovos krašto, kad tu durnius, tegul visas miestas tai žino...

***

Eina du girtuokliai gatve. Dainuoja, garsiai šūkauja, keikiasi. Na, ir žiūri - mentas eina. Vienas girtas sako kitam:

- Netiki, tas faras - žydrasis.

- Iš kur žinai?- klausia kitas.

- Aplink tiek daug gražių panų, o jis, pamatysi, prisikabins būtent prie mūsų...

Bulvaroskopas

Jeigu jus apiplėšė vidury miesto, atėmė pinigus, raktus ir mobilųjį telefoną, aptaškė purvais nuo galvos iki kojų, apkvailino prieš aplinkinius... šypsokitės, jus filmuoja slapta kamera.

Dienos klausimas

- Kodėl skyrybos tokios brangios?

- Todėl, kad jos to vertos...

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder