Seimūnas A.Baura nori sėdėti, o ne dirbti

Seimūnas A.Baura nori sėdėti, o ne dirbti

„Antanas Baura nėra pats žinomiausias Seimo narys, bet, atsiradus progai išgarsėti, visai neskuba ja pasinaudoti. Problema ta, kad norint išgarsėti reikėtų vadovauti Ekonomikos komitetui. Gali būti, kad tektų dirbti. Ponas Baura geriau šiaip pasėdės, tegul dirba jaunimas“, - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios“ „Elito naujienose“.

Apie tai, kad „valstiečių“ frakcijoje yra toks ponas Baura, turbūt žino tik politologai ir jo gimtosios Anykščių-Panevėžio apygardos rinkėjai.

O juk žmogus jau, galima sakyti, Seimo veteranas. Jis ir 2000-2004 m. kadenciją atsėdėjo, ir 2008-2012 m. Seime pabuvo.

Šią savaitę galėjo ateiti pono Bauros žvaigždžių valanda, nes Ekonomikos komitetui prireikė naujo vadovo, kai ligšiolinis vadovas Rimantas Sinkevičius tapo ekonomikos ir inovacijų ministru.

Pagal taisykles komitetui vadovauti turėtų kažkuris iš „valstiečių“. Tokių komitete yra du - ponas Baura ir Rūta Miliūtė. Šansai lyg ir neblogi, bet žvaigždžių valanda neateis, nes ponas Baura pats to nenori.

Anot jo, kolegė Miliūtė yra jauna, tegul ir būna pirmininke. Ir išties, kam veržtis į žvaigždes? Ilgametė pono Bauros patirtis sako, kad algą moka bet kuriuo atveju - ar dirbi, ar nosį krapštai. 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder